Jump to content

Mk2_granada

Gjest
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Mk2_granada

  • Birthday 09/02/2003

Medlemsinfo

  • Bosted
    Skaun
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Skaun
  • Interesser
    Bil og foto

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mk2_granada's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. hei! er på utikk etter å kjøpe en ford sierra. helst sedan men kan også vurdere 5 dørs og stasjonsvogn. 2.0 dohc prisklasse er rundt 40/ 50k holder til i trøndelag krav: bør være i god teknisk stand og eu godkjent. vil unngå ¨grøt¨kasser da jeg helst vil den skal være tight og fin:) helst uten ´´liten oljelekasje´´ da jeg har hatt det tidligere og endte med rådebank XD send meg melding her eller på 46779851 hvis du har noe aktuelt å selge!
  2. Hei! Bestemt meg å slippe ned en cosworth v6 i granadan i vinter. Men vil helst at den skal kunne spøle på begge å ikke et hjul, fins det noen form for diffsperre til disse? Noe quaife eller fra en annen ford?:) t9 tåler ikke så mye så om det er mulighet å få en mt75 til å passe i Granada?:)
  3. oppdatering: har vært en liten pause med dette prosjektet grunnet jobb og andre prioriteringer men er nå tilbake!:) bilen er en 1988 sierra 2 dørs coupe. originalt 2.0 ohc (pinto) og er ettermontert en 2.9i v6 med mt75 kasse. er vel Cosworth drivakslinger på den også! er usikker og jeg skal bruke brock b1 eller compomotive mo5 felger turboen er en holset super hx40 med innebygd wastegate. hjernen kommer til å bli en ecu master emu black og kommer til å bli mappet hos godeste ¨mjøspower¨ single turbogrenrøra er sagt å være fra selveste ¨skogenracing¨og er meget proff bygd. har også vært på en danskbygd motor og bremset 550 hk! intercooler og turbo er kjøpt fra speeding, turborør og slanger er kjøpt fra KLracing da vi har de som sponsor. alle silikon overganger er kjøpt fra DO88. bosch 550cc dyser litt om hva som er gjort med bilen så langt: er montert sparco stoler, sparco ratt, qsp dørhåndtak, veltebur ifra en volvo 240 som passer overaskende bra. er også firepunkts seler fra sparco. kjøpe bilen med en spesielt bakfanger med en ¨zender¨bakleppe. blir ikke brukt da jeg mener det er for sjelden. er kjøpt Cosworth framfanger også med Laguna leppe:) lakkerte begge framskjermer svarte fordi de var dekt med overflaterust. panser og fanger ble tatt i samme slengen. monterte på RS sideskjørt. begge siderutene ble tatt ut og jeg lagde to nye sideruter ut av plexiglass og boltet de fast med forsenkede skruer. ble også klistret på klistremerker av våre sponsorer! KLracing, Royal purle og Skaun bilvask. lagde en overgang til innsuget også, da innsuget har dobbel inntak så lagde jeg en overgang fra dobbel til singel. motoren ble tatt ut for enklere montering av grenrør samt tilpassing i torpedovegg da grenrøra tok borti torpedovegg. samtidig nå som motor og girkasse er tatt ut så ble den grundig vasket, samt motorrom. skal også bytte alt av olje og veske som finnes. motoren ble løftet ut med selvlaget oppheng og talje, bruker det man har! trenger ikke en garasje til en milion for å bygge noe moro!:) planene i fremtiden: monter olje tilførsel til turboen samt olje retur. olje tilførselen blir tatt ut fra olje tempmåler med et t stykke og retur i bunn. hjerne blir kjøpt via mjøspower da han har lovt meg å hjelpe meg fra start til slutt hvis jeg handlet gjennom han:) må få sveist sammen de fleste turbo rørene for å unngå mest mulig brukt av silikonslanger. velte buret vil bli sveiset sammen hvis ikke det blir så jeg lager fester slik at det er mulighet for meg å ta det ut hvis jeg trenger. er usikker om jeg skal kjøre på vanlig bensin eller om det blir E85. hørt rykter om at disse motorene blir glade når de blir kjørt på ethanol så vi får se:) flere oppdateringer kommer siden!
  4. hei! kan lage et innlegg nedenfor om hva som er gjort og hva som gjenstår:) blir ikke alltid lagt ut hær men legger ut også mye på bilklubb kontoen vår på Instagram ¨dekkbaron¨
  5. hei! har hatt dette problemet ganske så lenge nå. er en 2.3 l v6 som fjusker herifra til månen:( har bytta plugger, rotor, fordelerlokk, kabler, ny forgasserpakning. det virker som den fjusker for det meste når det er litt vekt i bilen som om når det sitter på folk på eller i oppoverbakke. men av og til er det ikke noe problemer. men den kan fjuske uansett turtall. har også problemer med at den ikke går på tomgang av og til. uansett om den er varm og kald. har justert forgasser til og med fått flere til å kikket på problemet men virker ikke som det blir noe bedre! noen som vet hva det kan være?:)
  6. Mk2_granada

    Dynamo

    Hei! har per nå 160ah tilsammen å lure på om d finnes større dynamo?? Merker at d kan bli litt lite strøm av å t men dynamon klarer å levere strøm:p enda… men tipper at den tar kveld en gang. Noen som vet om det finnes noen større som passer eller om det må til med uoriginalt å lage braketter og slikt?:) takk for svar! se bort ifra kabelrotet:p 2stk ground zero gzhw 30xspl med 2stk dd audio dm2500a. På ca 5000/ 6000w, 50kvadrat strømledninger. Pluss noen ground zero høytalere i dørene. Er også lydisolert! Norges mest lydisolerte Granada?:p haha!:)
  7. Er 10’’ breie, 17’’ keskin kt1 felger:)) ikke hatt noe problem me den bredden, eneste er at det måtte til med litt tilpassing bak da felgene slo oppi hjulbuene bak ved humper😛
  8. Hmm, kanskje æ ska ta turn me granadan da:) å en anna en i ‘’dekkbaron’’ klubben me 2jz cressida
  9. Hei! Skal det være noe slags biltreff i sommer i Trøndelag/ trondheim område?
  10. Min ford Sierra 2.9i v6 turbo prosjekt 2 dørs
  11. Takk:) heter ‘’lacquer red’’ ‘’pelaquer red’’ står det på bilen:) bildet er litt mørkt men er lysere i virkeligheten:)
×
×
  • Create New...