Jump to content

gallis11

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Indre Østfold
  • Medlemskort
    Kun digitalt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gallis11's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hei igjen Har du på jobb kabel til ABS sensor? Jeg syns der er problem med ABS.
  2. Hm, så vi satt lager motsatt vei...🤔 Da har vi jobb igjen. Takk for oppklaring
  3. Har du ikke disse deler på lager tilfeldigvis?
  4. Takker...vi har byttet lageret....kanskje glemte å sette ringen inn? Hva heter den i tilfelle jeg vil kjøpe en via nett?
  5. Turbo er ny, kanskje prøve å bytte vakumventil. Skal bytte Innsugstemp sensor. Har feil på ABS, har byttet ABS sensor for ny, men feil er der fortsatt. Hva kan være galt? er det ABS ring in lageret, eller?
  6. Hei igjen Da var jeg på verksted og i vedlegg finnes det feil kodder lest av dem. Kan du anbefale hva kan det være? Motor går ujevn uansett ny sensor.
  7. Ja, stemmer, hvis jeg kobler den av, bilen går perfekt, ved tilkobling samme feil med ny sensor også. Skal jeg på Ford verksted? Hvor mye koster det?
  8. https://www.skruvat.no/Sensor-sugerortrykk-P1455216.aspx?gclid=CjwKCAjwo_KXBhAaEiwA2RZ8hEpG4x1-rVwygs73oP6loNpKzawprfz_X_zR5ixKM3S6cKmJLKsy5RoCehIQAvD_BwE
  9. Jeg bare lurer på om noen hadde denne problem (S-max/2009, 2,0 Tdci-115 hk): Ved akselerasjon går motor ujevn (motoren rykker). Etter jeg kobler sugerørtrykk sensor av, går alt perfekt. Kjøpte ny og byttet men hvis er den ny koblet til samme feil. Er det noen har som er kjent med dtte problemet?
×
×
  • Create New...