Jump to content

limpo83

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hønefoss
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

limpo83's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Noen som har vært borti at sensoren på setebelte tuller til? plutselig kan den starte å plinge og varsel for belte, selv om det er på.. bevege litt på det eller holde på beltet der det blir festet så slitter det å plinge igjen.... Noen som har noen ide? eller hvordan jeg kan skru av den lyden før jeg havner i ei ulykke av å fikse på beltet fordi den plinginga gjør meg gal.
  2. Ja det hadde han nok, problemet er at han greier av en eller anna grunn ikke å lese av feilmeldingene på bilen min med den.. funker fint på andre biler
  3. Nei dårlig med folk i nabolaget som holder på med bil. Har en kompis som bor ett stykke unna, som har prøvd før på andre meldinger, men har ikke fått opp noe med sine 2 lesere.. Men vil sånne ting som luftfilter også slå inn på motorlampa? Ikke at det er mye gruskjøring osv altså... --- Prøve å finne ut noen som har i byen om noen her har og er i området rop ut!
  4. Satse og håpe på det. Økonomi som aleineforeldre og langtidssykemeldt og da bilproblemer er en veldig dårlig kombinasjon føler jeg
  5. Hei, Totalt amatør på ting her, men prøver da. Kjørte en liten tur i dag for å levere noe unger og da kom motorlampa opp, lyser fast gult. Virker som at jeg mistet en del motorkraft på akselerasjon i allefall. ca Juli i 2022 var bilen inne å fikk renser partikkelfilter og det hadde gått veldig bra fikk jeg beskjed om. Noen som har noe ide? kommer ikke opp noe melding (annet enn at jeg må somle meg til å fylle spylevæske). Eller er det noen i området Ringerike/Hønefoss som kan lese av på bilen for å se hva som kommer opp? Er aleine med 2 unger så litt vanskelig å komme seg unna.
×
×
  • Create New...