Jump to content

Kjell O.

Gjest
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Svelvik
  • Medlemskort
    Kun digitalt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kjell O.'s Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hei, takk for svar, men tror du motoren stopper om hjulene slutter å rulle ?
  2. Har startkapital, men er vel ikke start og stopp funksjon på denne bilen.
  3. Ingen ting skjer når man vil starte, bortsett i fra at tenning kommer på, og at alt av lamper som skal lyse også kommer på, Det er nytt batteri, det er rengjorte kontakter både på pluss og minus siden.. Har sjekket alt av sikringer, Men startet momentant ved trillstart, går som den skal, ingen lamper eller varsler under kjøring, Men stopper så fort hjulene slutter å trille.. å det er omtrent ikke noen bevegelse som skal til for å holde motoren i gang..
  4. Kan mjan evt. bruke en motorstyring fra biller med samme motorkode, er de like på biler med automat og manuell e gear kasser..Er det orginalt dele nr eller motor koder som gjelder for disse..
  5. Jeg har en 2010 mod, Mondeo 2.0. 140 hk med motorkode UFBA, Bilen kjørte ingen problemer, ingen lamper, bilen ble parkert hjemme. Neste dag ville den ikke starte, kom opp lav batterispenning, dro og kjøpte nytt batteri, akkurat det samme. Det som er merkelig er at den kan dyttes i gang, 1 meter er nok så går den, men når man stopper, altså hjulene stopper å står stille så stopper motoren etter ca 1 sekund, triller man i gang så går bilen som den skal, uten varsler, stopper man så stopper motoren også ... Har sjekket og rengjort jordingskontakten, sjekket alt av sikringer, slettet alt av feilkoder, noen andre som vet hav dette kan skyldes, eller har opplevd noe tilsvarende..
×
×
  • Create New...