Jump to content

Reaktor

Gjest
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Reaktor

  1. Tenkte å prøve å få solgt unna 4 felger jeg ikke har bruk for.

     

    Felgene heter BM Kobra og er 16". Boltsirkel 4x108 og ET 25.

     

    bmkobra.th.jpg

    Bildet er ikke av felgene jeg selger, men like!

     

    Felgene har noen små sår, men dem er ikke kantkjørte. Ikke noe kast i felgene.

     

    Felgene ligger i Sarpsborg, Østfold

     

    Pris: 1500kr(?) eller bud. Jeg kan kontaktes på 91344773. (send helst sms)

  2. har 4stk 7#16 med dekk som kanskje holder en sesong til... felga er hele og fine. kr2000,- kan ordne bilde av de og frakt ned rim hvis du er intresert? mvh Stian

     

     

    Hei. Har 4stk 16" pene Momo arrow felger liggende. Ring 90068412 etter kl.15.30 Hvis interesert Ligger i fredrikstad.

     

    Dere har pm :)

  3. Takker for svar.

     

    Har vært borti hjullager lyd før. Og da ble lyden verre når man svingte til motsatt side av det dårlige lageret. Her blir lyden verre når jeg svinger til samme side. Er derfor jeg er usikker.

     

    Vil det bli slark i hjulet hvis drivleddet er dårlig??

  4. Vært i garasjen og tittet litt til. Når jeg rotert hjulet hører jeg en "gnisning" og da spesielt hvis hjulet er svingt til venstre. Dette skulle vel utelukke styreleddet? Noen forslag om hvordan jeg kan bli sikker på hva som er galt?

  5. Jeg hører en ulyd fra venstre side når jeg svinger til venstre og når jeg bremser. Lyden er helt borte når jeg svinger til høyre eller kjører rett frem. Er litt vanskelig å beskrive lyden, men den øker og minsker med farten.

     

    Jeg satte bilen på bukker idag og kjente på hjulet. Det virker som om det er 1mm slakk når jeg drar i hjulet.

     

    Min erfaring fra tidligere er at dette kunne vært hjullageret. Men hvorfor kommer da lyden når jeg svinger til venstre? Er det drivleddet mitt som begynner å ta kvelden? Begge mansjetene er hele på drivakslingen.

  6. ...

     

    2 stk røde combi,

    1sølv stv,

    1 mørk blå met. stv ,

    1 mørk blå (ikke met),

    1 aubergine combi.

     

    ...

    Årsmodell? Er på jakt etter en katalysator til mk2. Den må ha flens i begge ender. Ikke den typen som sitter fast i manifolden.

  7. Hei. Noen som vet hva dimensjonen på det originale eksosanlegget er? Har en mk2 stasjonsvogn fra 2000. Katalysatoren er røket og tenkte å sette inn en fra biltama. Noen som har erfaring med biltema's katalysatorer?

  8. Sitter en i vær dørkarm. En bryter som holdes inne når døren er lukket. Er ikke helt sikker på hvor i karmen, men om du titter finner du den sikkert.

     

    Hvis du starter bilen og går ut og lukker alle dørene, kan du prøve å dytte i en og en dør. Hvis lyset kommer på da vet du hvem dør som har skylden.

  9. Lurte litt på det turbo kitet fra puma speed. Kan det monteres rett på original motor? Altså er alt med i kit'et eller må man ha datasprut, dyser osv i tillegg?

×
×
  • Create New...