Jump to content

Reaktor

Gjest
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Reaktor

  1. Tenkte å prøve å få solgt unna 4 felger jeg ikke har bruk for. Felgene heter BM Kobra og er 16". Boltsirkel 4x108 og ET 25. Bildet er ikke av felgene jeg selger, men like! Felgene har noen små sår, men dem er ikke kantkjørte. Ikke noe kast i felgene. Felgene ligger i Sarpsborg, Østfold Pris: 1500kr(?) eller bud. Jeg kan kontaktes på 91344773. (send helst sms)
  2. Har sett dem, men hadde håpet noen i nærheten hadde noen
  3. Jeg trenger 4 stk 16" felger til min mondeo. Boltsirkel 4x108 og ET rundt 40. Jeg trenger egentlig bare felgene, da jeg har 4 nye dekk liggende. Helst i nærheten av sarpsborg/fredrikstad.
  4. Har 4stk originale 15 " stålfelger fra mondeo 2000modell. Står utslitte vinterdekk på disse. Befinner seg i østfold. Si i fra om du er intresert.
  5. Tror jeg fant den. En mørk boks i metal helt til høyre. Men hvor står koden? Må jeg ta ut EEC'IV en for å se denne?
  6. Hvordan finner jeg ut hvilken kode min EEC-IV har? Tittet på ECU'en over pedalene men sto ikke noe slik kode der..
  7. Hvordan monteres denne? Må den loddes eller er det "plug`n play" ?
  8. Takker for ryddig handel. Felgene og dekkene var strøkne.
  9. Takker for svar. Har vært borti hjullager lyd før. Og da ble lyden verre når man svingte til motsatt side av det dårlige lageret. Her blir lyden verre når jeg svinger til samme side. Er derfor jeg er usikker. Vil det bli slark i hjulet hvis drivleddet er dårlig??
  10. Vært i garasjen og tittet litt til. Når jeg rotert hjulet hører jeg en "gnisning" og da spesielt hvis hjulet er svingt til venstre. Dette skulle vel utelukke styreleddet? Noen forslag om hvordan jeg kan bli sikker på hva som er galt?
  11. Jeg hører en ulyd fra venstre side når jeg svinger til venstre og når jeg bremser. Lyden er helt borte når jeg svinger til høyre eller kjører rett frem. Er litt vanskelig å beskrive lyden, men den øker og minsker med farten. Jeg satte bilen på bukker idag og kjente på hjulet. Det virker som om det er 1mm slakk når jeg drar i hjulet. Min erfaring fra tidligere er at dette kunne vært hjullageret. Men hvorfor kommer da lyden når jeg svinger til venstre? Er det drivleddet mitt som begynner å ta kvelden? Begge mansjetene er hele på drivakslingen.
  12. Jeg lurer på om original sierra stålfelg passer på en mondeo mk1? Noen som vet originalt innpress for sierra? Er senterhullet likt? og er boltsirkelen lik? Felgene kommer fra en sierra stv vis dette har noe å si.
  13. Årsmodell? Er på jakt etter en katalysator til mk2. Den må ha flens i begge ender. Ikke den typen som sitter fast i manifolden.
  14. Hvilken årsmodell og farge har de ulike delebilene?
  15. Jeg vet den ikke passer. derfor jeg lurte på om noen vet dimensjonen på originale anlegget. Må bygge litt om. Kunne målt selv, men har ikke tilgang på bilen før i slutten av neste uke.
  16. Hei. Noen som vet hva dimensjonen på det originale eksosanlegget er? Har en mk2 stasjonsvogn fra 2000. Katalysatoren er røket og tenkte å sette inn en fra biltama. Noen som har erfaring med biltema's katalysatorer?
  17. Sitter en i vær dørkarm. En bryter som holdes inne når døren er lukket. Er ikke helt sikker på hvor i karmen, men om du titter finner du den sikkert. Hvis du starter bilen og går ut og lukker alle dørene, kan du prøve å dytte i en og en dør. Hvis lyset kommer på da vet du hvem dør som har skylden.
  18. Hvis kupe lyset blinker mens du kjører er det kansje en av dørbryterene som fusker. Bilen tror døren er åpen og lyset kommer på.
  19. Hvis du har et multimeter kan du måle. Skal være 12V når tenning står på og 0V når tenning er skrudd av.
  20. Er det sedan eller stv? Årsmodell?
  21. Her kan du søke etter deler fra hugger'e: http://www.nbfbildeler.no/ Er bare å velge bilmerke og så velge type del du er ute etter. Søker igjennom alle store huggere i hele norge.
  22. Lurte litt på det turbo kitet fra puma speed. Kan det monteres rett på original motor? Altså er alt med i kit'et eller må man ha datasprut, dyser osv i tillegg?
×
×
  • Create New...