Jump to content

r0y

Gjest
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

r0y's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. tja, svindel? gi meg stylinga deres så skal dere få.... ingen ting? hehe, **** å trenger masse karbon deler, må vel skaffe ting og gjøre selv da
  2. r0y

    burne bilder

    her et mitt bidrag (kommer fler bare jeg finner dem igjen) her prøver jeg å fyre opp et bål... Har film/bilder av en sierra jeg hadde som jeg burna ut 13 sett med bakdekk på par av settene var NYE som jeg fikk for å burne ut med engang, det ble dype spor i asfalten... kos dere med den spygrønne hærligheten... Jadda til Admin: The requested file upload failed because suitable permissions have not been enabled on the 'uploads' directory. Please contact the board administrator and inform them of this error. så jeg kommer tilbake når det er fiksa
  3. jeg har gode erfaringer med sierra med sveisa sperre kjørt med det i 3 år på sommer og vinter, drit kult på vinter'n!! Nå har jeg jeg ikke en sånn vinter bil har '93 mod clx med doch dog ikke like morro for jeg veit aldri når servo'n låser seg... men men
  4. hm jaha, man trenger vel ikke å være så kreativ for å kaste på turbo? Men kan noen kjøpe den før vinter'n?
  5. Og all interessen ble borte når bildene kom? hehe
  6. Tja, jeg har hørt rykter om at mindre hjelper, "rykter" Men ang røra så skal jeg ta en titt på retur'n det kan nok stemme det du sier for det blir jo retur når kontra'n kommer for da henger'n igjen noen sekunder for så å bli bedre. se om jeg får tid i helga, skal lage ny gearkasse foring for den dritten som er på doch'en er kjip når den ryker, også prøve å lage shortshift.
  7. Flaks jeg tok bilder av motorrommet, er ikke no flink til å ta bilder, men tok da biltilsynet avskiltet meg siden de også fløy rundt med digi cam Sitat fra biltilsynet: "ka du synes opp dette her" <- med ekkel dialekt, mitt svar "hva jeg synes om det? Nei jeg synes det er drit kult jeg!"
  8. Hei Jeg har et problem med at alle doch'ene jeg har eid/kjørt henger servo'n seg når jeg sladder/ratter fort, noe som er ****** irriterenes og kan føre til mange rare sladder. Noen som har konkrete løsninger på problemet? Jeg har hørt at man kan bytte til mindre reimhjul, hva passer? evt andre ting?
  9. som sagt ikke så pen men det er vel det indre som teller? hehe.
  10. der ikke mye å se på men jeg skal ditt i dag så jeg skal prøve å ta noen bilder.
  11. Hei, jeg har en 3 dørs med IST motor som jeg ikke har tid til litt info: 91 motor med 8.5 i komp, cosworth turbo, intercooler, 4 ekstra dyser, trykkbryter, tenningsforskyver, cosworth bensin trykksreg. olje og bensintrykk måler i motorrommet, 2 vingebil recaro, v6 understell komplett powerflex forann og bak samt sperre, gulekoni, jamex senskesett, ebc skiver forann og bak (de forann er det kast i) dekk, tja utslitte bakdekk? kan få med noen 15" med breikant uten dekk, når det kommer til rust så er det ikke så ille. inni bilen så har jeg ekstern turteller med shiftlight, vann temp,olje trykk og temp, air/fuel,turbo trykk. Jeg har kun brukt bilen 1 uke med turbo med 0.6 i trykk, så jeg har ikke hatt den ihjæl, ble stoppa i teknisk så jeg har bygd bilen tilbake til orginalt for å vise den, det gjenstår vel ikke mye arbeid for å vise den. Men jeg har ikke tid om dagen til å få den ferdig samt jeg har ikke betalt årsavgifta siden jeg mista skilta, også er det vel 1100 kr for å få ut skilta. Bilen kan ses i jessheim området. PM om det er noe mer du lurer på. Jeg skal ha 15000 for den og nei jeg selger ikke kun motor.
  12. r0y

    3 dørs Sierra IS

    Hei, jeg har en 3 dørs, 87 dog ikke IS men med IST motor, 15000 skal jeg ha, må ut med årsavavgift og påskiltningsgebyr, og vise hos biltilsynet, jeg har bygd tilbake til orginal for å vise den, har alt til turbo.
×
×
  • Create New...