Jump to content

Velde

Gjest
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

About Velde

  • Birthday 06/29/1986

Medlemsinfo

  • Bosted
    Røros
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Velde's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Velde

    1986 Sierra 2,0L

    Kan være interessang denne. Trenger en grei bruksbil som jeg kan bruke til daglig uten problemer å uten å bruke tid på å skru, da jeg har et prosjekt gående. Går mye penger der. Legger du ut noen bilder? eller sender noen på mms? 47644739 Pm innboksen din er full.
  2. ja, jeg har sendt deg en sms. igår kanskje det var. men fikk ikke noe svar.
  3. 4x4 står høyest på lista pga bo situasjon, men kom med forslag er int i en bra 2wd å.
  4. Da er det på tide med ny bil igjen. Ønsker å kjøpe pen å velholdt sierra xr4x4, xr4i eller scorpio 2.8, 2.9. Kan også være aktuelt med 2.0 sierra eller scorpio. Må være pen, eu god å uten store mangler. Send en pm, sms på 47644739 om du har en bra sierra eller scorpio Pris blir vi enige om Trenger bil før jula slår inn.
  5. Noe sånt ja. Takk for det Snakker med han nå. Men dere må bare gi lyd ifra dere om det er noen flere billig biler rundt omkring.
  6. Er ute etter en sierra, scorpio el annen gammel ford bakhjulstrekker. Må være eu god å arsavgift betalt. Skilter. Til rundt 5-6tusen. Noen som har, selger eller vet om? Har nå fått kjøpt med en grombil som skal stå tørt i vinter å heller skrues på. Må da ha meg en vinterbil etterhvert. Send sms, pm eller skriv her på tråden. Åpen for det meste Mob: 47644739 Mvh Ken Velde
  7. Velde

    Endelig "ferdig"

    Der ja! Liker denne veldig godt. Moro å få se denne på veien Herlig, hvit å strøken bil. Mvh Ken V
  8. Ja synes den var veldig pen. Han sier selv ting skal være på stell, å motor å gir er bra. Er altfor mange dårlig vedlikeholdte sedaner i norge, så håper på å finne en som er bra. Er langt for meg å kjøre til buskerud fra røros så kanskje det er noen her inne kan bekrefte standen på denne bilen? Så jeg ikke henter meg et vrak med pent skall Takker for alle svar.
  9. Jeg har funnet en ombygd 4x4 sedan på nettet. Imperial blue. Er litt interessert i denne. Har snakket litt med eier å ting virker bra. AutoDB-kode: 1911133 Hva synes dere? Noe jeg bør være skeptisk på? Bortsett fra ombygginga. Noen som hvet av denne? Mvh Ken Velde
  10. Få en kompis eller kjenning som jobber på verksted til å ta eu. Det bruker jeg å gjøre. Slipper mye mas.
  11. Har fortsatt ikke blitt bil på meg. Hadde en fin å strøken en på kroken, men den ble solgt samme dag som jeg skulle ivei å se på den. Noen som har eller vet noen som skal selge en pen cosworth med bra motor å gir? Kan gi opp til 140k. Ta kontakt om du vet om en slik sedan mellom 90-140k.
  12. Legger ut for en kamerat. Selger en 4wd cosworth sedan. Escos motor km.stand 130km. Bil:243km Alt av slitedeler byttet. Nettopp eu-god. Mørke grå utvendig. Ring/sms for mere info. Bilen står på røros. 100 000,- Tlf: 98648989 Jeg fant det ikke ut. Hvordan legger jeg ut bilder? Jeg kan sende bilder på mms, vis det er av interesse.
  13. Noen som vet noe om den hvite cos med sorte felger fra hedmark? autodb.
  14. Ok. Slikt skjer Da er det bare å vente til det kommer noe annet på markedet. Tabbe av meg det med fargen
×
×
  • Create New...