Jump to content

BeReal

Gjest
  • Posts

    387
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BeReal

  1. ja det er di fæleste felgene jeg iafall noen gang har sett på en cosworth.hadde faktisk vert bedre å hatt stålfelger på .

     

    fått på orginal hjul eller noen andre fine hjul så hadde det blitt mer øyefang for folk..,nå lyser det bare jalla lang vei.det synes iallefall jeg.og tydeligvis flere..så man får ta det som ett tips:)

     

    hehe takker, var et dårlig kjøp jeg gjore de felgene. var på dekk senteret og skulle ha sånn felg pakke også ringte de dagen etter på og sa de ikke fikk tak i de jeg skulle ha men de hadde noen som var like. så var jeg å hentet de og kikket ikke på senter koppen føre jeg kom hjem.

  2.  

     

    Minner på om dette med Prøveskilt: med plastskilt MÅ det stå at kjøringa gjelder på Vålerbanen dette arrangementet, og hvis harde skilt MÅ det være egen forsikring !!!

     

    Det var vel et par stykker ifjor som ikke fikk kjørt da dette ikke var i orden!!

     

    Holder det med at enn har bevis på at det er ansvars forsikring på de harde skiltene?

  3. jeg og 2.8i TIC kjøpte noen xeon kitt fra kina. betalte 600 kr pr sett.. har hatt de på min audi a3 i 2måneder nå og foreløpig ikke noen problemer i det hele tatt, onkel politi har ikke sagt noe på det når jeg har blitt stoppet i kontroller. var ikke mye arbeid å montere heller brukte ca 15 min med hjelp av 2.8i TIC, eneste "modifiseringa" jeg gjore på lyktene var å ta av de "lokka bak lyktene" for jeg hadde ikke tid til å bårre hul til ledningene :rolleyes:

     

    men i grøfte lys og fullt lys har enn vel lov til å ha så mye lys enn bare vil?

  4. ta en 2.0dohc kasse mt75. og skift kun over framdelen av clutchuset fra cosworth 4x4 kasse. om det er det du har.

     

    er det noe mere enn trenger enn kun å bytte gir kasse og fremre delen av clutch huset for å bygge om 4x4 cosworth til 2 wd

  5. blå sierra med hvit bakfanger?;P og pusset ned for anledningen?;)

    hehe ja den ja.. tror det var combat front fanger på den og.. synes i gunn det er litt artig når folk stiller opp med sånne biler og satser så friskt ute på banen :)

    Husker for noen år tilbake "team ulven" en hvit sierra cl tror jeg det var med rust på hjulbuene. også med rs500 motor, kjørte fra det meste ute på banen.

     

    Ja det var ikke noe moro å nekte dere å kjøre, men vi hadde etter mye fram og tilbake med Våler endelig fått en "resept" på dette med prøveskilt, og når ikke det ble fulgt, hadde vi ingen mulighet.

     

    Hyggelig at dere ble værende for å se på da.

    ingen sure miner til dere i FMCN, synes det var bra treff uansett... hehe synes enn måtte være å se litt på og siden enn hadde kjørt i 5 timer fra kragerø til våler... neida, dro ikke opp bare for å kjøre; måtte jo få seg jostein (2.8tic) kjøre "tissopp`en" sin

  6. synes dette var et bra treff, bortsett fra at det var nesten dobbelt så langt å kjøre for meg som til rudskogen ( brukte -/+ 5 timer hjemme fra) også var jeg en av de luringene som ikke hadde tenkt på at enn måtte ha med forsikrings bevis når enn hadde "harde" prøveskilt :( så fikk ikke kjørt noe men det er jo min egen feil.

     

    synes det var mye artig kjøring. spesiellt av en med en (undsyld for utrykket) ganske stygg blå sierra. men var kjempe gøy å se på :P

  7. selger en ford sierra 2l cl 1991 modell. KR 3000

     

    bilen står uten skilter pga kjøpte ny bil å gadd ikke å ha eu godkjenning på den da jeg tror det er en del feil og at det ville kostet mere enn bilen var verdt så bilen har stått i tonet til min mor hvertfall et år nå.

     

    bilen er ikke i kjempe god stand.

     

    • slitte foringer/dempere
    • knust blinklys foran på førerside
    • mangler bateri
    • bremse trommel er tatt av på venstre side bak pga skulle flytte den og den satt helt fast
    • topp pakingen er gått, men er ikke vann i olja...
    • hull i eksosen hvis jeg ikke husker feil
    • er sikkert noe mere galt med den og, orket ikke å ramse opp flere ting

     

    legger ut noen bilder om 5 min, må bare laste de opp (cosworth felgene som står på foran på bildene er ikke med)

    http://bilder.kroken-racing.com/#2.0 <---bilder ligger her

     

    vil ikke selge den i deler for prøver å bli kvitt bilen for den tar opp plass og har ikke bruk for den

    kontakt info

     

    christian

    3760 neslandsvatn (telemark)

    tlf: 93896254

    e-mail: christian @ dean.no

    pm går også greit

  8. Hadde det vært mulig å snike seg unna de forskjellige avgiftene ville det nok gått flere "feite" biler her i Norge. Er vel en grunn for at mye ikke blir tatt inn her til lands..

    Pøveskilt kan du vel leie 10 ganger i året, men er usikker på hvor lenge om gangen de kan gjelde. Synes det er mye regler for det hele tiden. Koster vel i overkant av 250 kr dagen nå..

     

    hehe ja er vel litt for mye å drømme om at enn kan slippe de syke avgiftene her i landet... men de prøve skilta noen bil verksted og forhandlere har( de prøve skilta i metall) som enn kan sette på hvilken som helst bil.. hvordan kan enn få sånn og hva ville det kostet å få det?

  9. som sagt i topic, onkelen min har tenkt/lyst å importere en ford mustang Shelby GT500 2008modell fra USA.

     

    så da er spørsmålet har noen noen som vet hvor enn kan henvende seg i usa for å få kjøpt denne bilen ny og sendt den til norge ?

     

    og noen som vet om noen måte enn kan lure seg unda den syke første gangs avgifta for å reggistrere den? for selve bilen koster ca 244 000kr! og det vil koste ca 1.1 mill kr å få skilter på den i norge..

     

    dette er en bil som bare vil bli brukt i helgene om sommeren og evt i felles ferien så er det mulig å leie prøve skilt for lengre perioder enn 1 dag?

  10. men tror det går ann å få kjøpt sånn universale dørhengsler sånn at det går ann å lage det selv, syntes huske jeg har sett det en plass. men stå på tror det kunne blitt bra jeg:)

     

    det har jeg også sett at enn får kjøpt sånne universal hengsler... på en norsk nett butikk... men synes også huske at disse var ganske dyre

     

    kan jo hende det hadde blitt kult, er vanskelig å vite føre enn har prøvd. selv om jeg ikke kunne tenkt med det selv

     

    haha du kan jo ha å skru av døra og få en kammerat til å ta den opp og ned sånn på skrå for å se :P hehehe

×
×
  • Create New...