Jump to content

ormen

Gjest
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Halden
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

ormen's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Synd. Bilen skal på utstilling lokalt her neste helg. Ford i Halden.
  2. ingen som kunne tenke seg denne? Mulig å få seg en rå bil her.
  3. ormen

    Mk4 front på Mk5?

    Hehe...ja det hadde sikkert vært bra det,men da må jeg starte opp med å samle en haug med deler til....og det gidder jeg ikke. Satser på det jeg har nå. Takk for innspill
  4. ormen

    Mk4 front på Mk5?

    okey, takk for svar. Greia er at stv`n min er en 78 og jeg har kjøpt masse deler til den. Den er jevlig rusten i fronten,men har fått tak en modellen som kom etter denne,jeg husker ikke årstallet,men den har de store blinklysa på hjørnet av fangeren. Den bilen er så å si rustfri så jeg vil heller bruke denne. Men syns at fronten på "min" er kjekkere. Min har jo blinkers mellom skjermen og hovedlyset.
  5. Hoy Passer fronten fra 78 på de siste modellene også?
  6. Bilen står her enda. 15 laken uten sierra.
  7. ormen

    Kjøpt ny Kuga Diesel

    Okey,første etappe var på 15 mil med motorvei og farten lå på jamne 115 km/t. Snittforbruk viste 0.82. Så ble den resatt igjen og snitt farten ble nå over en lengde på 50 mil 72km/t. Forbruk 0.61. Det var bare veier på hele strekkningen. Bilen var fullt lastet. Jeg er fornøyd med dette,selv om jeg regner med at forbruket vil synke litt til når bilen har fått gått seg til. Noen andre som har erfaringer med forbruket??
  8. Må jeg sende den ut av landet....?
  9. ormen

    Kjøpt ny Kuga Diesel

    I morgen tidlig så blir det langtur på nye vogna. Skal kjøre 75 mil opp til Ålesund.Full oppakkning. Er spennt på hva snittforbruket blir på den. Noen erfaring med andre 163 hk her? Den har gått 50 mil nå så den er vel rimelig trang enda,men ser at den ligger på 0.82 hjemme i gata.
  10. ormen

    Kjøpt ny Kuga Diesel

    Betalte 3000,- Da er det folie på alle utsatte steder for hjulsprut,i alle innsteg og på bakfanger.
  11. ormen

    Kjøpt ny Kuga Diesel

    Da har jeg fått bilen tapet opp på de utsatte stedene, ink. øvre del av bakre fanger,under bakluka. Det ble bra,for det syns ikke
  12. tja...15 store er den vel verdt med alle delene.
  13. Første som kommer med 120" får den. Og det er billig. Det er store muligheter for at den havner i Sverige, er en der som er sugen,men som ikke har fått mulighet til å kommer å kikke på den enda. Så helst at den går her i landet.
  14. ormen

    Dilldall til Kuga

    Har du den store nav. skjermen så er vel kamera standard? Sånn var det på min i alle fall.. Har du funnet noe dilldall??
  15. ormen

    Kjøpt ny Kuga Diesel

    Ja det var det jeg lurte på også,men på Ford her hjemme så hadde de prøvd,og det ble ikke bra. Det ble helt feil.
×
×
  • Create New...