Jump to content

taja

Gjest
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

taja's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. taja

    Ta ut diesel dyse

    Hvordan er det og ta ut diesel dysene på en mondeo tdci motor sitter de fast slik at man må ha spesial verktøy for og få dem ut.
  2. Har nå gjort div med motoren men den har ikke blitt noe letter og starte når den er varm har nå fått et tips om at injektorene må re kodes har noe været borti dette før og hva koster dette?
  3. Har fått et tips om og prøve og byttet tempføleren som sitter venstre side på toppen bak reimhjulet som driver servo og vakuum pumpe.
  4. Hei ser at du tror det kan være glødeplugger kan det da være feil på en når motoren blir driftsvarm?Er disse vanskelige og bytte.
  5. Hei har en Mondeo 06 tdci som er vanskelig og starte når den er driftsvarm går da og drar lenge på starter før den drar i gang og virker som den ikke går på alle sylindre med en gang før den går helt normalt.Når den er kald er det ikke noe problem.Er det noen her som har noen ide om hva problemet kan være?
  6. taja

    AC problem

    Ja kjøle viften går, Du sier ventilen sitter akkurat der de går inn i torpedoveggen kan man da få tak i den fra motor siden?
  7. taja

    AC problem

    Kompressoren går men hvist materiale fra tørkefiltert har løsnet setter vel deg seg fast i ekspansjonsventilen og tetter denne,i såfall hvor sitter denne må man ut med hele varmeapparatet for og komme til?Er det noen som har en tegning over systemet fks deleoversikt?
  8. taja

    AC problem

    Det var ikke noe og etterfylle alt var ok men ingen sirkulasjon
  9. taja

    AC problem

    Har dårilg sirkulasjon i ac anlegget på min mondeo mk 3 o6 mod.Hadde den på verksted for litt siden og de mente at det kunne være ekspansjonsventilen som var tett og derfor lurer jeg på hvor den sitter og hvordan man kommer til den?.Er det noen her som vet hva tørkefilter til ac anlegget koster?.
  10. taja

    Startproblem TDCI

    Har en 06 Mondeo tdci som er vanskelig og starte når den er blitt driftsvarm når den er kald er det ikke noe problem. når problemet er der så lyser lade lampe og motorlampe og jeg får ikke gitt gass går sånn en 5 - 10 sek og så begynner den og gå normalt noen tips på hva det kan være??
  11. Har motoren til åpning av bakluken på min stv noe og gjøre med sentrallåsen?
  12. På mondeoen min når jeg trykker på fjernkontrollen så låser alle dørene men spretter opp igjen jeg hadde ute helle låsekassen på bakluken og trykket på knappen ingen reaksjon.
  13. Bakluken min fungerer normalt med åpningsystemet det er kun sentrallåsen som ikke virker
  14. Sentralåsen på min 06 mondeo virker ikke, det slår i alle dørene når man trykker på låse knappen men ikke på bakluken kan motoren til låsen være gåen?
  15. Men hvist det hadde vært feil på en spjeld motor ville den ikke da satt en feilkode? Lå ingen feilkode når han sjekket med pc?
×
×
  • Create New...