Jump to content

Scorpio90

Gjest
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Scorpio90's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Det er løs oval og skrift. Det som er svart på bildet er det som er dekalen.
  2. 2 store Ford logoer selges. Mål: 100 cm * 38,5 cm Farge: Svart 200 kr stk, eller 300 kr for begge. Holder til i Bergen, men kan sendes. Send PM ved interesse.
  3. Tror ikke det er TUV papirer til cosworth, men ikke noe problem å bruke de på cosworth.
  4. Er litt å spare på det ja. Takk for delenummer. Skjønner ikke at det er så mye å gjøre med den wiren heller, selvstrammeren står ca midt på. Tviler på at lammelen sitter feil vei Ville det i det hele tatt funket da?
  5. Hei. Ja det blir nok til at jeg overhaler kassen, men har ikke mulighet før litt ut i Juni. Tror du det er noe problem å bruke bilen sånn som den er nå inntill jeg får tid til å bytte lagrene? Har du forresten mulighet til å linke til de lagerene jeg bør kjøpe fra Burton? Var en del forskjellige, usikker på hvilke jeg trenger. Hva tror du om at pedalen nesten må helt i gulvet før den frier ut? Har du peiling på dette?
  6. Det stemmer som du sier at lyden følger motorgangen og at den kun forsvinner når clutchen trykkes inn og kassen blir "koblet fra". Ser nok ut som om det må være dett lageret som er gåent ja. Spørs om det ikke blir en litt for stor oppgave for meg å begynne på Om en åpner kassen kan vel forskjellige beveglige deler komme i ulaget og det er vel ikke så artig, eller står alt fastlåst slik at det ikke glir fra hverandre?
  7. Lageret ligger jo inntill og går rundt hele tiden uavhengig om en clutcher eller ikke. Når vaieren er hektet av kan armen beveges frem og tilbake noen cm ja( Ikke opp og ned), men når vaieren hektes på strammes det slik at lageret ligger inn mot trykkplaten ( Ikke opp og ned)
  8. Hei. Hvordan kan dette bli stående i spenn? Hekter jeg av vaieren kan utløserarmen beveges lett frem og tilbake. Utløserarmen er rett og vaier har blitt "nullet ut" på pedalen om det var det du mente. Har brukt to forskjellige utløserlager, med akkurat samme resultat.
  9. Litt mer konstruktiv tilbakemelding hadde jo vært greit.
  10. Slik høres den ut: Presser inn clutchen etter 19 sek og da forsvinner lyden helt, men kommer igjen når jeg slipper den ut
  11. Oljen er helt ny Sliter også med å få justert clutchen. Pedalen må nærmest helt i gulvet før den frier ut, og clutchen tar med en gang en slipper pedalen ut. Men hvor sitter det lager på inngående aksel? Er dette vanskelig å bytte? Burde gjerne bare se etter ny kasse? har 2 stk fra DOHC men kan vel ikke bruke noe fra disse?
  12. Har ikke sjekket kassen på noen annen måte enn at den girer fint mellom alle gir. Har ikke så mye kunnskaper at jeg vil åpne kassen for å sjekke. Men kassen fungerer som sakt fint i alle gir, men det kan jo likevel være noe galt med den? Lyden forsvinner som sakt når clutchen presses inn. Lyden er forresten også tilstede når den står i fri (Da hører en lyden best).
×
×
  • Create New...