Jump to content

crossrolf

Gjest
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

About crossrolf

  • Birthday 02/04/1979

Medlemsinfo

  • Bosted
    Østfold, Hobøl
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Østfold, HOBØL

crossrolf's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Jeg tror jammen jeg tar meg en tur gitt. Sierra cosworth uvisst hk Mvh Bjørn
  2. Sånn ser den ut nå forresten...
  3. Har bestilt disse.... 8X18 ET 35 Hva tror folket om det? Liiitt småskeptisk til svarte hjul på svart bil, men blir det ikke tøft, er det rett til pulverlakk
  4. Sitter å funderer på nye 17" til vingebilen. Hvordan impress bør jeg kjøpe og hvor breie felger? det må bygge mest mulig, uten å subbe i bredderene... Takker for svar!
  5. Interiøret kommer ifra en 1992 Cosworth Special edition, så det er det spesielle rødspettete stoffinteriøret det er snakk om. problemet er at førerstolene er skiftet ut på et tidspunkt med "vanelige" grå stoler. Komplett med dørpaneler. Har også bakluke med vinge for salg. org skjørter ABS enhet. Hjerne med ledningsnett fra samme bil + en del annet (send PM) Kom med bud.
  6. Noen som har noe erfaring med bredding av alufelger? Har hørt at det ihvertfall finnes noen som gjør det i Sverige...?
  7. Selger interiøret fra 1986 cosworth vingebil Interiøret er slitt, men kan bli fint med litt innsats. Førerstolen er ikke fin, men hullete på de vanlige stedene, og seteryggsjusteringen fungerer ikke. Regner med at dette lett lar seg ordne... det som følger med er: Framstoler bakseter dørtrekk sidetrekk bak pute for midtarmlene selges samlet 7500,- Delene befinner seg i østfold/akershus SOLGT, SOLGT, SOLGT!!
  8. 4 stk i grei stand Ikke u-runde, og ingen bulker. Kom med bud!
  9. Orginal bil, 1986`vingebil Kommer fra Sveits Tollet inn, men mangler reg. Bilen står i Ski, Akershus Bilen er svart, nylakkert. Rustfri! Interiøret er slitt, og ikke særlig pent. Alt understell er sandblåst og nylakkert. Nye bremser. Nye fjærer og dempere. Nye foringer. Selges i utgangspunktet UTEN motor, men alt ken diskuteres... money talks...(motor er nybygd hos prof motorbygger (den er ikke ferdig bygd)) Kom med seriøse bud, dette er babyen min, så jeg gidder ikke selge for hva som helst! Kontakt: PM
  10. ønsker å kjøpe lister for front, bak og sidevinduer bak for vingebil. send PM
  11. helt enig... ikke kjøp et billig apparat. MEN det er mye brukt på Finn.no som er bra.Her kan du bremse kostnaddene noe. Så lenge du kjøper et av de ovenstående apparatene vil du som nevnt ha grei deletilgang. IKKE kjøp rørtråd. kjøp heller skikkelig tråd og engangsflasker... det kan du reise på Biltema å kjøpe.
×
×
  • Create New...