Jump to content

no. 1

Gjest
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

no. 1's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Takk for alle svar!! MEN...... Er det noen som har noen gode råd for å få på plass gummipakninga som sitter bak hvert lager? Greide å bøye en her i stad.. Noen som vet om disse er å oppdrive uten å måtte kjøpe nytt hjullagersett?
  2. Skal bytte hjullager foran på en 4x4 cosworth, men er det noen som vet hvilket moment det skal skrus til med?
  3. no. 1

    startproblemer

    Ja, dette er en bil som går daglig. Bensin og gnist er bra. Bilen går helt perfekt når den er i gang, ja. Dette har hendt før og, men nå skjer det ofte. Det som hjelper er å koble av og på batteriet, da forsvinner klikkinga, og bilen starter med en gang igjen.
  4. no. 1

    startproblemer

    Den siste tiden har bilen blitt litt tungstartet, både med kald og varm motor. Dette gjør at jeg må kinne på starteren i 10-15 sekunder før den tenner, samtidig som det høres ut som om det klikker i et rele under ved rattstammen.. Denne tikkinga begynner allerede når jeg låser opp dørene.. Bilen det gjelder er en 92 4x4 cosworth. Noen som har noen gode råd?
  5. no. 1

    ABS

    Takk for svar,! Abs kan være greit å ha til vanlig kjøring, men noe til bry når man blir litt inspirert, derfor jeg tenkte tanken å legge opp en bryter. På bremsevæskelokket er det jo 2 plugger, hvilken av disse skal jeg koble meg inn på?
  6. no. 1

    ABS

    Noen som kan fortelle meg hvor sikringa på ABS'en ligger på en 4x4 sedan cosworth? Tenkte jeg skulle fjerne denne før snøen kommer, eller evt legge opp en bryter..
  7. ok, da blir jo alt ganske mye lettere! takker!
  8. men er det ikke mest "korrekt" å ha måleren etter fuelrailen?
  9. Du har ikke et bilde av hylsa du bruker?
  10. Til dere som har manometer for måling av bensintrykk mellom fuelrail, og regulatoren.. Hvordan "overgang" har dere brukt her for å skru på plass manometeret? Gutta på Tess var litt usikre på hva jeg skulle bruke her.. Noen som evt. har bilder?
  11. ok.. har lest gjennom noen gamle tråder her, og da fikk jeg inntrykk av at wiren gikk omhverandre med flere modeller..dette fikk jeg også beskjed om av gutta på bilia/ford..
  12. Clutchwiren på bilen min røyk i går kveld, så nå haster det med å få tak i ny! Prata med mekonomen, og de fikk ikke tak i wire til cosworth, men de fikk tak i til div. sierraer, b.la. 2.0L, 2.8L osv. Så da er spørsmålet, passer noen av disse på en 92 mod sierra cosworth 4x4?
  13. Er det noen som har noen erfaringer å dele når det gjelder å handle deler fra utlandet? Har tenkt på nytt mongoose anlegg og litt andre deler, hvordan blir dette med toll og frakt osv?
  14. no. 1

    plombe på btr

    prøvde såvidt med hammer også, men tenkte jeg skulle spørre her i tilfelle det var en smartere løsning.. skal se på det i morgen når jeg har tid..
  15. no. 1

    plombe på btr

    min sitter som f..... men får bare prøve mer.
×
×
  • Create New...