Jump to content

GATEBILmag

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

GATEBILmag's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Prøvde å ta av bremserørene til hovedsylinderen, og der kom det heller ikke noe ut. Fikk selvsagt ikke trykk i pealen til å skyve noe spes med væske ut, men likevel skulle den vel pressa ut noe?
  2. Okei. Er det så at man lufter på vanlig måte, bare med lasteventilen åpen? Hvis ikke det hjelper, så får jeg bare bytte sylinderen tenker jeg. Takk for svar
  3. Når jeg startet luftingen, som jeg gjør på gamlemåten, så kom det litt luft. Etter tre fire ganger, så er det tomt for luft også. Pedalen har nok dessverre gått i bunn ja. Har prøvd å la nippelen stå åpen og tråkke på pedalen, men det skjer ingenting da heller. Kan det være hovedsylinderen? Ellers så hørte jeg noen snakke om lastventil? Hvor sitter isf denne, og kan det være noe?
  4. Hei Har nettopp byttet en caliper bak og et bremserør foran på en 2007 Transit varebil. Skulle til med luting, men får rett og slett ikke noe trykk i systemet hverken med bil i gang eller ikke. Minker heller ikke på væske, og nippelen spruter bittelitt luft de tre første omgangene, så går det rett og slett tomt og ingenting skjer. Bilen har stått veldig lenge (5-6mnd). Noen ideer? Bremsekraftforsterker?
  5. Fin bil det der! Men er nok desverre slik at i GATEBIL MAGAZINE er det litt mer spesielle biler som får plass..Det får ikke jeg gjort no med:-) Er myyyyye standard biler jeg sikler over og, som rett og slett ikke passer inn i mag´en pga det ikke er "tuning" biler. 2.8i tic: Regner med det der er en 2,8 turbo intercooler under panseret der?:-) Fantastisk fet bil. Har faktisk hatt en Capri som første bil. Fikk kjeft av mange i Capri klubben fordi jeg skjærte i stykker en orginal mkII 3.0 ghia, og de var så skjelden..Men jeg bredda den, bygga om til MKIII og fikk meg tak i en 3,1 liter essex motor som var tunet hos Specialized Engines i England. Skulle gi rundt 200 hester. Stod fireporter Holley gasser på den husker jeg. Grom bil med grom låt!
  6. Er den ene MkIII til Tiller, en orginal Zakspeed capri? Tror jeg må prøve få tak i han..
  7. Fet Capri! Føler eg har sett den før?...Bergens området?
  8. Hei alle sammen! Jeg jakter på spesielle Caprier som jeg kan hive på trykk i GATEBIL MAGAZINE. Enten det er prosjekt eller ferdige grom biler. Men det må være noe litt utenom det vanlige, type mkIII med x-pack og go motor, eller lignende. Send meg en mail om du vet om en, eller om du har en og vil havne på trykk! kaj.gatebil@aller.no
×
×
  • Create New...