Jump to content

FORD MOTORSPORT

Gjest
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    .
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

FORD MOTORSPORT's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. solgt? 3102 eller den nye typa?
  2. Hei. Skal bruke Gr.A baklokk på ZF diffen min, så er ute etter alu foringer i forkant av bakstilling så hele broa sitter "fast" viss dere skjønner. Har sett dette på ebay en gang, men finner det selvsakt ikke igjen nå. Noen som vet hvor en kan få kjøpt slike? På forhånd takk!
  3. Hei. Er på utkikk etter en strøken utveksling fra en 7,5 diff, 3.64-4.44. kan evnt kjøpe hel diff om noen har en bra for en normal pris.. Skal brukes med quaife sperre så om det er utslitt sperre er ingen hindring. Vinstra-Oslo 99395698
  4. Hei. pris på sveist cosworth 2wd diff? noen ulelyd i denne?
  5. Ja. alle tinga var vel tinga av noen her inne til i dag, men ingen svarte på telefon. Så da prøver vi igjen Annonse er utlagt på FINN.no med flere bilder!
  6. Skaff meg et telefon nummer så ordner jeg resten.. Delene er strøkne å som nye
  7. Hei. En kompis skal selge en "ny" ubetydelig brukt Garrett GT3582R ar.82 m v-band og T3 flens "Jenspeed" grenrør med PRC Wg, forsterket i de normale sveiser der det pleier å ryke, Downpipe frå både turbo og wg. Monteringskit til turbo som inneholder Oljeslange fra org trykkføler Cosworth 2wd til turbo, nedstrøpingsdyse med 1mm hull på turbo, samco slanger til vann og banjoer på turbo og oljeretur. inkl T3 pakning mot grenrør og 4 stk eksospakninger til grenrør + v-band klemme. Alt er bolt on og fungerer helt topp! intresserte kan få bilder på MMS. Pris er 15000kr for hele kitet Har et kamsett til Cosworth 2wd topp, mekaniske løftere. Dette er brukt noen få mil. Pris: 8000kr med løftere! Slipt for 650-700hk og godt moment. (GT3582R turbo osv.) Gr.A bensinspumpe til Sierra helt ny i eske! 2000kr Alt kan selges for 23 000,- komplett ved rask og ryddig handel, da følger bensinpumpa med på kjøpet. Ta kontakt med selger på 993 95 698. Kan være litt vanskelig å nå på telefon, men send sms om du ikke får svar. Alt kan leveres i Oslo området eller nord til Dombås.
  8. har folk slutta med cosworth eller? Ingen om vil ha noenting?
  9. Ja dette stemmer, det er en egen trakt som ligger under innsuget. Pleniumet er bygd opp av 2 halve rør kan en si.
  10. Hei. Ja det er et jenspeed innsug. cossy88 her på forumet solgte sånne som mitt, men jeg klarer ikke å legge ut bilder her. Det sitter originalt 4x4 spjeldhus på det. med TPS sensor. Bilder kan sendes til intresserte på mms
  11. Er kulelager turbo dette ja. Er T3 flens, er vel bare T4 som er divided.
×
×
  • Create New...