Jump to content

dohcen

Gjest
  • Posts

    1972
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dohcen

  1. linser fra usa og ett kvalitet xenon kit
  2. haha hadde akkuratt samme problem på min bil for noen år siden.. der var det en kortslutning i sigarettenneren som var feil.. byttet den så har bilen vært fin siden.
  3. hei folkens! jeg byttet motor, svinghjul, clutch osv på min 2,2tdci 05` i sommer. bilen har fungert bra, med unntak av dyser som lekker, hjullagre som ikke tåler en dritt osv.. nå i det siste har jeg lagt merke til at det lukter svidd clutch ved pådrag, opp bakker, ved avkjøringen på e18 .. har forsøkt å lufte uten hell. noen tips? vil helst slippe og bytte clutchen allerede .
  4. Trenger en ny motor til min kjære mondeo. Noen som vet om en bra motor ta kontakt! 92542572
  5. Hei gutta! Har en stund hatt ett lite problem med min 2,2tdci mondeo mk3. turboen blåser luft ut fra innsuget. Merker ved kjøring når jeg gir full gass at det bygger opp trykk, trykket daler veldig ved 2000rpm og turboen bygger opp trykk igjen som holder opp til ca 4000rpm. når trykket slipper ved 2000rpm høres det veldig ut som en dumpventil. høres mer normalt ut fra 2-4000rpm. har montert ny og større intercooler,blokkert egr og en decat. Ellers er bilen original. Hva er det som Gjør at turboen slipper ut trykk ved 2000rpm? Legger til at bilen går bra og har ingen problem ved kjøring bortsett fra hvis jeg trekker en henger.. Tom henger føles utrolig tungt ut på bilen. Må virkelig jobbe for å dra hengeren. 05' mondeo 2,2tdci Euro3
  6. byttet dyser på min i fjor sommer og de programmerte jeg med f-super... holder like bra ennå det
  7. Skulle da tro det... ser ut til at den har samme spesifikasjoner som f-super
  8. F - super kan også brukes til å programmere dyser^^
  9. trenger en vifte med styreenhet til min 05` mondeo st tdci noen som har en?
  10. byttet plugger i går og skal i løpet av dagen i dag bytte coil og tennpluggledninger.. hva kan de andre feilene være??
  11. Ei venninne har en focus som kødder litt om dagen. Har Vært å fått lest ut feilkoder. P0113 P0325 P0304 B1202 Noen som har tips til hvordan dette kan fikses hadde hun blitt kjempeglad.
  12. dohcen

    surge på tdci?

    Med chip så blåser den ikke, uten chippen så blåser slangen mellom luftfilteret og turboen av^
  13. dohcen

    surge på tdci?

    Byttet også dynamoen, den sluttet plutselig å lade^
  14. dohcen

    surge på tdci?

    Dyser er skifta.. bilen er som ny! Blåser fremdeles ut av luftfilteret da.
  15. dohcen

    surge på tdci?

    Finnes det en slags dumpventil på tdci motoren??
  16. dohcen

    surge på tdci?

    Byttes dyser i dag, fikk feilkode på en død maf sensor.. det kan Være årsaken til fusking, men ikke at det blåser luft ut av turboen?
  17. dohcen

    surge på tdci?

    Slitne dyser og en ac clutch som må shimses
  18. dohcen

    surge på tdci?

    Det kommer luft ut fra luftfilteret, merkbar dårligere effekt og masse støy! Kommer når jeg slipper gassen. Noen som har tips til hva jeg Bør sjekke/Gjøre? http://s1119.photobucket.com/user/mondeosttdci/media/20140609_191807.mp4.html. liten video hvor man Hører luften slår tilbake i luftfilterboksen.
×
×
  • Create New...