Jump to content

CAman

Gjest
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About CAman

  • Birthday 03/11/1974

Medlemsinfo

  • Bosted
    Skedsmo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.aurdal.ws/Gallery
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Skedsmokorset

CAman's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Flott Focus Titanium X, med så og si alt utstyr, navi, takluke, 18" sommer , delskinn +++. Ca 54.000 km. Midnight Sky blå/sort farge. Selges ca 170.000 eller bud. Ferdig OK EU. Nye bremser og batteri. Står i Skedsmo. Selges pga nyinnkjøp. Bilder av bilen er i mitt galleri i signaturlinken under. Mvh Christian Aurdal/41434807
  2. Flott Focus Stv Titanium X, km ca 50.000, Marsrød metallic, med komplett MS Design styling, senket, fullt utstyrt, med unntak av fullskinn. 18" sommer og vinterhjul. Avtagbart hengerfeste. En av utrolig få stasjonsvogner i Europa med denne stylingen. Fotografier av bilen ble benyttet i annonsering av MS Design sitt stylingsett. Alt originalmontert fra Ford og RøhneSelmer. 1 eier. Har også tuningboks til bilen. Aldri montert. Flott bil selges pga nyinnkjøp. Leveres enten ferdig EU-godkjent, eller garanti om godkjennelse! Prisantydning ca 185.000 eller bud. Bilen står i Skedsmo. Bilder av bilen er på mitt galleri i signaturlinken under. Mvh Christian Aurdal/ 41434807
  3. Liker det jeg ser. Har du lakkert, brukt plastidip eller foliert? Thumbs up!
  4. Alle bilene er bedre enn modellen før, så den siste er best, men ut i fra konkurentene i de respektive årene var nok 2000 modellen best. Den var ett sprang i kjøreegenskaper og kjøreglede. Men skulle jeg kjøpe en bil i dag, ville jeg kjøpt den nyeste modellen ut i fra mitt budsjett, men holdt meg unna Ambient modellene, da de er helt basic - også kjøremessig.
  5. Legger som trådstarter oppfordrer her ut bilder av mine Focuser. Det er MK1, MK2, MK2,5 og MK3. Min første Focus - 2000 Trend: Min andre Focus - 2005 Trend: Min tredje Focus - 2010 TitaniumX: Min fjerde Focus - 2012 Titanium Plus
  6. Jepp. Pen farge på dn nye Focusen. Valgte selv å ta den litt lenger, og bestilte min i Mars Red. En tone som skifter mellom orange og rød, avhengig av lyset.
  7. WORD! Bilen din er vel ikke hva vi kan kalle "sliten" den heller... Det er en clean og flott styling Ford har fått til. Passet i hvertfall fargemessig!
  8. Bilen var en original Titanium da jeg bestilte den. Fantes ingen type styling enda. Hverken original eller annen. MS-Design kommer til å starte salg av dette kittet etterhvert, og det er i front og på sidene likt det som de selger til 5 dørs utgaven av Focus. Utfordringene har ligget i bakparten. Ca 20000 koster dette.
  9. Tittet på dette jeg og, men falt litt for at det ikke er helt originalt. Spoileren min vil også "vokse" når den kommer i løpet av ett par uker Ellers synes jeg den lakkerte bakfangeren er penere, enn originalsort... Men flott design på det originale settet, må jeg si!
  10. Smiler litt nå, da dette er det eneste settet av MS-Design som nå er levert til en stasjonsvogn. Jeg har vært i kontakt med MS-Design i litt over ett halvt år, og fikk dette tilsendt i forrige uke (selv om takspoileren ikke har kommet enda). Felgene er CMS C18 som sommer felger (i år), og originale Ford 18" som vinterfelger. Sitter 235/45-18 på disse felgene.
  11. Takk. Kommer mer info om denne snart. Venter på de siste delene, før den skal inn til videre foliering. Jepp, denne er kjøpt på RS Lillestrøm. Knall service - de er virkelige villige til å strekke seg litt ekstra! Bestilte den med 1,6TDCI - 115HK - men mye kan jo gjøres med denne motoren - hvis en tenker hypotetisk Bilen er bestilt med 18" og alt utstyr.
  12. 2012 Focus Titanium STV - Full styling, senket, 18" sommer og vinter, vinyl, +++
×
×
  • Create New...