Jump to content

Scorpio v6

Gjest
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Telemark
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Scorpio v6's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Takk for infoen! Kjekt å få innsuget til å passe
  2. Takker, nesten samme som 2.8. Bare å høvle ivei da
  3. Takker for svar. Mulig jeg formulerte meg litt rart. Er ikke 2.8i'n som står i Scorpio'n som skal byttes ut, men en 2.8 forgasser som står i en Mustang II, trur ikke at den har noe hjerne. Men er da ikke noe problem å ta hele lednings nettet bare jeg finner en delebil. Vil helst slippe å åpne motoren hvis jeg kan slippe (hvis det er bra komp i den fra før), så hvis noen vet kompen på 2.9i så rop ut
  4. Scorpio v6

    2.8-2.9i

    Hei. Vurderer å bytte ut 2.8 gasser motoren min med en 2.9i EFI. Men må hele ledningsnettet byttes ut? Eller holder det med bare nettet til dysene? Etter hva jeg har sett på 2.8i'n i Scorpio'n så ser det ut til at tenninga er mekanisk. Dumt spørsmål, men hva er forskjellen på K-Jetronic og EFI?? Kan jeg bruke samme girkasse? Har hørt at 2.9i roterer motsatt vei av 2.8 Og er kompen lik på 2.8 og 2.9i? Har lest at man kan ta 0.65mm av toppene på 2.8 for å få høyere komp, men kan man ta like mye av 2.9i? Andre tips til trim utenenom turbo/kompressor for å få den bunnsterk og holdbar?
  5. Det spiller ingen rolle om motoren er varm eller kald, er samme problemet hele tiden. Hvordan kan jeg skjekke om det er noe galt med TPSen eller IMMen?
  6. Hei. Når jeg trykker inn gassen så slokner motor'n. Jeg kan "lure" den opp i turtall ved å trykke gassen sakte inn over lengere tid. Det virker som den ikke får nok bensin. Har bytta tank til en 2.9i Cosworth (sikkert samme som vanlig 2.9i), har jeg driti på draget nå? Siden det er tynnere slanger på 2.9i tanken. Den funka fint etter tank byttet, men begynte plutselig å krangle når jeg tok meg en liten tur i stad. Er det noen som kan hjelpe meg?? Haster litt siden jeg skal kjøre løp på lørdag.
  7. Hei. Ønsker å kjøpe en billig forgasser til 2.8 v6 eller bare spjelda i bunn hvis noen har det liggende. Er også intressert i luftfilter boksen.
  8. Takk for svar. Har du en diff å anbefale? Hvor kan jeg få tak i plenumskammer?
  9. Hei. Har en 86' Scorpio 2.8i v6 og lurer på om det er noe billig trim til denne motoren. Er det kat på den? Den skal brukes til bilcross så jeg vil ikke legge så veldig mye penger inn i det. Hvor mye vil nytt luftfilter og større eksos gi? Håper det er noen hjelpsomme personer der ute
×
×
  • Create New...