Jump to content

Gridset

Gjest
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Møre og Romsdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Gridset's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. holder til i molde, så må sendes med posten i såfall
  2. har en liten intercooler som jeg skulle bruke på mitt is-turbo prosjekt. aldri blitt brukt, ligger bare i garasjen, du kan få de nfor 500kr
  3. hvis du ikke har mer peiling enn det jeg får inntrykk av, så ikke begynn på et slikt prosjekt. spesielt ikke på en så ny bil.
  4. bare å komme med bud
  5. ja, kontakt meg på 98467250, så ordner vi det
  6. dohcen er solgt, resten av delene gjenstår. har også et lite "sportsratt" med nav som passer sierra, 400kr + frakt
  7. har også en dohc 90-mod som selges som delebil grunnet rust, lekkasje i bremsesystem og generelt dårlig karrosseri. denne er eneste sierran jeg har hatt som ikke er "skranglete". selges for årsavgift + vrakpant hvis noen er interessert (må hentes på henger).
  8. jeg ville ikke satset på et slikt prosjekt med mindre du har mulighet til å bytte motor og slik selv
  9. sierran min gikk vel 60km eller noe sånt med turbo før stempelringene la inn årene
  10. har litt deler fra mitt is-turbo prosjekt liggende som jeg skulle ha solgt. ohc kobber toppakning - 1000kr alu intercooler(ubrukt) - 700kr cossie 4x4 intercooler - SOLGT oljekjøler fra toyota tercel - 150kr sandwichplate fra cossie(mangler skrue i midten) - 150kr dumpventil av ukjent merke(enkelt stempel) - 300kr Holder til i isfjorden, møre og romsdal.
  11. orker ikke å plukke av noe, bilen blir levert på huggeren i slutten av april. alle bud over vrakpant blir vurdert.
  12. står her fortsatt om noen vil kjøpe, bare å gi bud fra vrakpant og oppover. vingebilrillene og tenningsforskyveren er solgt.
  13. hvis historien din er sann, så får du den nok tilbake, men hvis det er slik jeg tror, at du har sladdet, så mister du den i 3mnd. det gjorde ihvertfall jeg.
  14. Første bil, Audi coupe 2wd. ble noe redusert etter en brekksladd som endte i en stein. andre bil, Audi coupe quattro, bulket og solgt etter å ha quattro-sladda inn i en nyere opel tredje bil, sierra 2.0l kjøpt for å avlives og herjes med, sveiset diff, kjørte tulling, solgte den til en kompis etter at jeg knakk en drivaksel og mistet lappen med tidligere nevnte audi quattro. fjerde bil, nissan silvia s12 kjøpt halveis på måfå, morsom bil men umulig å skaffe deler til og alt for ukomfortabel til bruksbil. Femte bil, nåværende sierra dohc, bil som har oppført seg fint hvis vi ser bort i fra et hjullager havari. Sjette bil, sierra is-turbo kjøpt for å høyne min kunnskap om overlading, gikk som ei kule, står nå med gåene stempelringer/ventiltettinger og venter på overhaling og vask etter en mindre motorbrann.
×
×
  • Create New...