Jump to content

Sierra 2.0i

Gjest
  • Posts

    246
  • Joined

  • Last visited

About Sierra 2.0i

  • Birthday 08/07/1990

Medlemsinfo

  • Bosted
    Møre og Romsdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    jobmoen@hotmail.com
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    JohnValo666

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Surnadal

Sierra 2.0i's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Sierra blir vraket hvis ingen er int i å kjøpe den.
  2. selger begge bilene og alt jeg har av deler for 15 000 kr. 1 stk Ford Taunus 1 stk Ford Sierra (nedplukket og uten motor) 2 stk motor og 2 stk girkasse til Taunus (begge 2.0L) og ca 12 hjul med boltdimensjon 4 * 108.
  3. Hei! vurderer å selge begge mine Forder pga plassmangel. Sierra'en står helt ribba og er klar for rustarbeid, er ikke mye, men et godt utgangspunkt for den som vil pusse opp en sierra er en 4-dørs kombi-coupe. Motoren og girkassa følger ikke med. Taunusen står per dags dato uten forstilling motor eller girkasse pga utskifting til noe som er litt friskere. er Bravo versionen, 2-dørs-. orginalt 1.6 liter, men kommer en 2-liter motor i den så det blir friske fraspark når bakenden er beregnet på 1.6 liter. har 2 motorer 2 girkasser til taunusen. kan også bytte begge bilene mot en bil som er registrert og god. (helst FORD) bud ønskes! ta kontakt for mer info og bilder på e-post eller mobil.: e-post: jobmoen@hotmail.com tlf.: 92233038 vær så snill, det haster!
  4. Går jo sikkert an å møtes på veien dit hvis ting går bra Har tenkt å ta med meg min Taunus nedover, står på for å få den ferdig og utstillingsklar
  5. Blir arrangert Taunus-treff på Gol 11.-13.- Juni, er det noen som skal dit? Er det noen fra Nordmøre eller området rundt som skal dit?
  6. God morgen alle sammen! Lenge siden jeg har vært her inne nå. forsbom: - er en 4-dørs hatchback SierraStian: - skal prøve å komme med bilder så snart jeg kommer meg ned til garasjen med et brukbart kamera Ellers så hadde det vært greit om dere kontaktet meg via e-post (jobmoen@hotmail.com), siden jeg ikke er så veldig aktiv her inne lengre. Mvh John Olav B. Moen
  7. Selger som det står i tittel, alt av deler fra min sierra, inkludert karosseri. bare frontrute følger ikke med, da det var et misslykket forsøk på å få av ruten. send pm hvis int. så diskuterer vi pris deretter når vi ser hvor bra stand delen du eventuelt er interesert i er. alt er plukket av, dører og bakluke også. er bare asfaltmatter som ikke er skrapt av. kan også selge hele bilen med alt tilbehør til en fornuftig pris bilen er nokså rustfri, litt på kanaler og tunellen og litt på skjermer. men der er ikke store jobben for en som kan å sveise! kan laste opp bilder av div deler hvis noen er nysgjerrig PS. motor og girkasse sleges IKKE. Mvh John Olav Moen
  8. Hei. Lurte på om det finnes senkesett til 1982 Taunus.. Noen som vet noe?
  9. Trenger hel forstilling til Taunus komplett med alt, bremser, bruer, dempere, osv. ta kontakt hvis du har noe liggende! har veldig stort behov for delene.!
  10. kom og still ut bilene, delta i stereokonkurranser (db-drag..) og svi litt gummi i Surnadal første helga på august! må få stilt ut litt flere Forder nå, har vært alt for mange bmw'er og andre laverestående bilmerker ( ), så nå må dere være med å få litt mer stil over det hele! kontakt meg hvis dere trenger mer info om hvor det befinner seg osv
  11. ja, tenkte selv på dypping i noe beskyttende lag etter syrebad. kanalene skal skiftes ut uansett, for de er mer eller mindre kjeks.. Er det noen som har info om de som driver med syrebad på gardermoen? eller er det flere plasser hvor de gjør det?
  12. Hellå! Sitter her og funderer på hvilken måte jeg skal pusse ned (fjerne all lakk og all rust) på bilen. vurderte først å sandblåse hele bilen, men kom i tankene etterpå at syrebad kanskje er litt mer effektivt siden syren da kommer inn i alle kriker og kroker og hulerom. Men så kommer problemet med å få grunnet inn i alle hulerom etterpå igjen. Hva tenker dere om dette? Hva anbefales?
  13. Solgt hvis du finner den igjen
×
×
  • Create New...