Jump to content

Sc24v

Gjest
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Fredrikstad
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Sc24v's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Ser ut til at den er stjelt ja. Gir beskjed til de interesserte hvis det skulle skje at motoren dukket opp igjen.
  2. Grunnen til at det ikke skjer noe her at jeg ikke får tak i han idioten som har motoren. Lurer på om han har stjelt den og solgt den videre. Får nærmere beskjed på mandag.
  3. Skal få tatt det ja. Har bare slete med og få tak i han jeg har motoren stående hos.
  4. Hehe, bare og spørre. Syns og huske det var en brann i motorrommet som gjorde det. Men skal ikke si det sikkert.
  5. Skulle tro du fikk tak i det. Hvis ikke bygge om til datasprut eller forgassere. Så en som brukte porsche forgassere og fordeler på den motoren. Skal prøve å finne ut av km stand. Er onkelen min som har eid denne motoren så den har ikke blit råkjørt.
  6. Å ja. Det er BOB, altså den nye type scorpio.
  7. Hva står det for? Skal se om jeg kan finne ut. Ventiler og stempler burde gå greit og få tak i. ebay f eks. Har notert bud på 2000kr nå.
  8. Fått et bud på 1000kr nå. Hadde tenkt meg mer enn det. Over 2000kr. Edit: Gjort om første posten.
  9. Ingen? Mulighet for og få et billig motorbygg her!
  10. Heisann. Selger en cosworth v6 24v motor (BOB) da jeg ikke har bil og ha den i. Mangler ledningsnett og den har 2 ødelagte ventiler og stempler, ellers skal den være bra. Skal se om jeg får tatt et bilde snart. Bud!! Skriv her eller kontakt på tlf eller sms. 95804440 / Christian Ulsund 2000kr er bydd
  11. Hehe ja. Så ikke ut som det var så lett og kappe foran uten og ta den ut. Fjæra var bare flat i formen helt nederst?
  12. Hehe ja den er sleten i utseende. Duger til bane. Fler bilder her: http://www.bilforumet.no/prosjektforum/182...ting-bil-2.html
  13. Takk. Hvordan kappe foran da? Count: Fy? Så lenge man sikrer seg at fjøra ikke detter av så gjør ikke det no. Hvis du ser på det bilde her så skjønner du kanskje hvorfor det må gjøres noe med?
  14. Hei. Hva er letteste måte og kappe fjører bak på en 90mod scorpio 2.9? Holder det og ta av demperne eller må jeg av med bærebruene(?) for å få fjære løs? Eller kappe de mens bare bilen er gjekket opp? Dette er til en banebil.
×
×
  • Create New...