Jump to content

coolzero

Gjest
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hedmark
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

coolzero's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Det er bra. ;P kan si i fra om jeg drar opp igjen fra oslo i folkelig tid på søndag, så kan vi kjøre jo møtes på e6 og kjøre i følge opp.. meeen det er store muligheter for at jeg ikke er kjørbar før utpå kvelden. ;D;D
  2. Da var den forhåpentligvis solgt på mandag..
  3. Bump. Gjort om på første post etter en tur hos biltilsynet..
  4. coolzero

    Scorpio 2.9

    Trenger ikke være sperre på den, bare han har en som ikke er sveist som han kan sette på til våren når snøen er borte.. Er det andre enn cosworth det passer fra når det ikke er så viktig om det er sperre på den?
  5. coolzero

    Scorpio 2.9

    En kompis har handla seg en scorpio 2.9 som førstegangsbil. Det er dessverre ikke sperre på den, men han har lyst til å sveise en.. Han må bare skaffe seg en anna diff sånn at han kan ha en å sette inn når snøen blir borte.. Noen som vet hvilke andre forder det sitter samme diff? Det er det karosseriet her det er snakk om tror jeg, i hvertfall ikke så veldig ulik =) :
  6. Bump.. Du fra eidsvoll som ringte.. Var det slik at du var intressert? =)
  7. Om noen skulle ha ei kurant dieseldrevet byggtørke med egen eksos så kunne det vært interessant og bytte.. Trenger også komplett bakstilling, framfanger (helst rød) og høyre frontlykt til dohc 4x4 sierraen min.. ;D Muligheter for byttehandel her... ;D Snart jul nå.. =)
  8. rsiver: Det er ikke abs nei. kjellcorp: Det er orginalmotoren som sitter der, så hvorfor skulle den ikke gå igjennom? Rust er det vel der det pleier å ruste på sierra tenker jeg.. cossyman85: gidder ikke plukke deler, kom å hent hele bilen så kan du plukke det du trenger =)
  9. Noen i hedmarksområdet som har en starter liggende?
  10. Til dere som har spurt etter bilder: Har ikke hatt tid, skal se om jeg rekker det i etter jobb i morra.
  11. Står forresten i Stange..
  12. Har en slik stående som jeg ikke har bruk for. Fin fin delebil, motor starter og går, drivverket virker bra. Ble kjøpt for å brukes som vinterbil, men er noe rust som må sveises før eu, å det gidder jeg ikke.. =) Det er en 85 modell. Prisant. kr5000 eller bud tlf 99 31 60 32 Edit: Var innom biltilsynet i går og spurte om det var noe heftelser på den, fikk da til svar at det er skyldig en årsavgift på den ;( Så da endrer jeg prisen til kr 2500. Mye billige deler for den prisen. Kan nevne at det er ny vannpumpe og bremseskiver på den.
×
×
  • Create New...