Jump to content

roadrunner

Gjest
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

About roadrunner

 • Rank
  Ford

Medlemsinfo

 • Bosted
  Førde
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 1. Snakka med ein kar på Rudskogen i fjor som snakka om å koble om nokre ledninger og rele for å få øka bremsetrykket. Nokon som har gjort dette?
 2. Problemet med camberjusteringa inne er at det bygger veldig mykje nedover. Camberjusteringa blir lavaste punkt under bilen. På min gjorde dei røde traversforingane til at traversen blei flytta ytterligare 2cm ned. Brukte ikkje jig. Men burde ha laga en. Vurdera å lage en bedre versjon av bakstillinga. Gruppe A bakstillingane til Ford hadde lenge kun justering av spissing.
 3. Det er ingen problem å lage ei slik bakstilling sjøl, men kjøp skikkelige dimensjonerte ledd. Det vanskeligeste er å få tak i eller lage justeringshylsa. Ledd og hylser får en kjøpt fra Adrenaline til ca 4000kr. Bruk hydraulikkrør til å bygge om armane og få en som kan sveise gjere jobben skikkelig. Mi bakstilling lagde eg til sjøl. Satte sammen alle delene og punkta dei sammen og fikk en sveiser på eit skipsverft til å sveise resten. Sveiser en dette sjøl med Mig trur eg ein fort kan gå på en smell. Sprekker i sveiser osv... Ledda som er brukte i justerbare bærearmer framme på Sierra tåler ikkje den belastninga som er bak. Skal det brukes foringer i steden for ledd er det lettaste og beste å lage eksentriske bolter og ovale hull.
 4. Ja det var dumt å ikkje trykke på den linken gitt... Takk for all hjelp
 5. Har sendt mail til kollevold, Abra kulelagersenter, snakka med McGills Motorsport og div andre. Har ikkje fått tak i enda. Fleire tips?
 6. http://www.ebay.de/itm/Rallye-Cosworth-Gr-A-Parts-Motorsport-Teile-/180713589844?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D2360154700885948493 Har ikkje sjekka med Tess men andre levrandører seier det ikkje kan skaffest i Norge
 7. kor kan en kjøpe bærekuler til Gruppe A forstilling? orginalnummer 9092308
 8. Vurderer å skaffe gruppe a oppheng i steden. Det er i allefall kraftigere konstruert. Fant ut i går at brakettene som sitter der stabstagforinga skal vere festa vrir seg ved bremsing. Sveising next.
 9. Har på min Cosworth denne typen Burton oppheng. Det oppstår stadig nye stygge lyder i forstillinga... Og bolten som fester casterstaget fast i bærearmen knakk ved et tilfelle av når jeg skulle kjøre bilen ut av garasjen... Bærekulene blei utlitte på to år med lite bruk. Har skifta bærearmer igjen. Har ulyder som oppstod først ved bremsing etter rygging. Det smeller nå ved kjøring i sving og innbremsing. Vurderer gruppe a oppheng isteden...
 10. Sjølve fangeren er samme som Is Ghia Xr4x4 og Cosworth. Lista på toppen har vel Xr4x4 og Cosworth. Rødfargen kan du lakke om du får tak i en. En komplett fanger fra Is er egentlig ganske lik. Har en liten ekstra profil på lista.
 11. Har snakka med han. Den vart solgt for 2 uker siden. Burde kansje blitt fjerna fra annonsa da men...
 12. Ønsker å kjøpe Il tempo gigante modellbil heil eller deler. Min bærer preg av å ha blitt brukt av meg og fire brødre i oppveksten og mangler mange deler. Ariaas@hotmail.co 95041586 Arild Førde
 13. Trenger bare skiver. Har resten fra før. Skiver til Scorpio kunne gått men må skifte senter og da kan jeg like godt bestille skiver fra England. Koster 400£ for 2 Nav fra Scorpio er uaktuelt da jeg har kjøpt nye felger som skal på bilen. Uansett 1200 for 4 nav er vel litt overprisa, hæ? Altså kun skiver med senter.
 14. Trenger skiver forran til cosworth 4x4. 324-330mm brukt eller nytt. pm eller mail Ariaas@hotmail.com Arild 95041586 kjøpt
×
×
 • Create New...