Jump to content

Wolf Driver

Gjest
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

About Wolf Driver

  • Birthday 07/14/1988

Medlemsinfo

  • Bosted
    sør-fron
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Wolf Driver's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Fortsatt til salgs!! ligger til 220 000.- Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse. Finnkode: 21589504
  2. Fortsatt til salgs! autodb kode: 1081382
  3. Jepp, det er meg Har ikke råd til to biler, og må ha noe som går an å bruke uansett vær og føre. Er helt riktig det som JHS sier, at den er regga som 220hk, men det var pga avgifter ble jeg fortalt når jeg kjøpte den..
  4. Der vart e innvinka med escCossien au, men alt var iorden bortsett fra to orange parklys De såg på senkinga, hjula og chassie.nr om dt stemte med vognkortet.
  5. Ser ikke så værst ut denne.. Helt perfekt bruksbil http://www.autodb.no/cgi-bin/car/prospect....83491;username=
  6. Hehe.. Ja, alt foregikk i slow motion utpå der med den
  7. Skal kjøpe nye sommerdekk til EscCossien snart, og har undersøkt litt priser og merker på dekk men er usikker hva som er "best" valget står egentle mellom Dunlop, Yokohama og Michelin. det er helt sikker mange forskjellige meninger her.. Men hva tror dere med erfaring, e skal satse på?
  8. E har samme problemet på EscCossien min, så lurer på detta e au..
  9. Var et eldre ektepar som hadde kjøpt denne til sønnen i huset i "92 tru e, men han hadde ikke hadt interesse av og brukt den så den har sti lagra hjemme hos dem, og kun vært brukt en gang i året på en lufte tur Mr.Evenrud husker helt sikkert hele historia om bilen Kjempeflott!!
  10. Nei, vi fekk hjelp av "toten auto" så han henta denne i tyskland april ifjor.. Kommer bilder av den når d blir vår og tørt ute
  11. ja, d stemmer at denne ligger bak plata/grillen.. Men på en escCossie som har rulla 23 000km vil en kar på 52år ha den orginal Er ikke større problemet en at e tar av mine og kjøper meg chrome og lakker de sorte da
  12. Ja, de er helt grusomt stygge.. men har man fått et strøk med lakk på de, så har ikke cosworth skrifta vært så synlig er vel ikke bare bare og få tak i en carbon bit el?
×
×
  • Create New...