Jump to content

Zarchon

Gjest
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

About Zarchon

  • Birthday 07/16/1973

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Glåmos

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Zarchon's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. En racer i googling Er nok ikke samme kassen i C-max'n du linker til. Bilen har pr idag 240Nm, med en såkalt overboost funksjon som vistnok gir 260Nm i korte perioder. Mener jeg kanskje har hørt noe sted at den skal tåle 300Nm, men finner ikke noe håndfast på det.
  2. Har vondt for å tro at ingen har noe info å komme med her??
  3. Har googlet rundt en peride uten å finne svar på det jeg leter etter. Noen som vet hva cvt-kassen som sitter i -05 focusen tåler av Nm? Har tanker om tuning, men vil avklare dette først. Kanskje det finnes noen med erfaringer på tuning og cvt?
  4. Black eyes mod..... please explain Har prøvd å finne noen mørkere lykter, men ikke enkelt å finne.....
  5. Etter at min Mondeo takket for seg, falt valget på en 109hk Focus Titanium, 18" sommer og 16" vinter. Skinn interiør er det også.... Ikke fullgode bilder (tatt med mobilkamera), skal få tatt noen nye når jeg har fått tatt en poleringsjobb på den... Er utrolig godt fornøyd med bilen..
  6. Er vel ganske vanlig at manuell bruker noe mindre.... Ingen andre som kjører en automat da? Hadde vært kjekt med litt sammenligning.
  7. Litt gammel tråd, men håper på noe innspill likevel Har er focus 05, 109hk med automat. Forbruket ligger på ca 0,78 på blandet kjøring (kjører 15km til og fra jobb hver dag). Er dette høyt forbruk? Evt. noe som kan gjøres for å bedre det. Virker som det går mer når det er kaldt..... er det noe i det?
  8. Blir til att jeg drar ned til Lillestrøm torsdag og tar med en Focus Titanium 2006 mod. som har straks runder 73000km. En meget bra utstyrt bil ser det ut til å være også. Nevner Automat, 109hk, soltak, skinnint., klima, xenon, 18" sommer/16" vinter. Skal legge ut bilder iløpet av helga.
  9. Synes denne bilen ser j*#%lig pen ut: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=24649965 Ikke mye som må gjøres med den ? Har hørt att det er bedre plass i denne typen enn i den gamle.
  10. Ingen med nyere type focus som kan si noe om plassen?
  11. Har idag prøvekjørt Focusen, og kjenner att jeg ikke har noen god sittestilling i bilen (er nærmere 190 på strømpelesten). Hvordan er denne typen i forhold til den nyere mtp plass?
  12. Egentlig så er jeg litt enig i det dere sier. MK2 diesel med 109hk skal vistnok være en meget bra kjøremaskin etter det jeg har hørt. Og så ser den jo mye lekrere ut også
  13. Da min trofaste mondeo 95 mod. mer eller mindre har tatt kveld, må jeg se meg om etter annen bil. Er veldig lysten på å prøve Focus denne gangen. Hos lokal ford har jeg sett på følgende bil: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=24689953 Bilen er etter det jeg kan se spekket med utstyr, meget lav km. Samtidig som jeg har fått prutet ned prisen til 135000,- ferdig reg. på veien. Hva mener dere som er mer erfarne på Focus? Kan noe evt. gjøres for å sprite opp utseende på denne typen bil? Takker for alle innspill
  14. Hvor kjøpte du det da? Kjøpte du originalt ledningsnett da, eller dette også uroginalt?
  15. Vurderer å anskaffe hengerfeste til min 5-dørs 04-modell, og lurer i den forbindelse på om noen her har en viss peiling på hva dette vil koste, kun materialkosten.
×
×
  • Create New...