Jump to content

Brino90

Gjest
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

About Brino90

 • Rank
  Ford
 • Birthday 01/28/1990

Medlemsinfo

 • Bosted
  Oppland/kapp
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Østre toten
 1. Fikk et godt tilbud i innbytte fra samme forhandler jeg kjøpte bilen. da blir jeg kvitt dette problemet..
 2. Nei, været har ingenting å si, har skjedd i regn, tørrt og varmt, tørrt å kaldt, og kombinasjoner Verksetedet har visst sjekket div koblinger som kan ha noe med dette å gjøre, de sa alt det der så bra ut, med unntak av 1 kontakt/ledning. men den er nå byttet/skjøtet :/
 3. er ikke dette noe som burde vært sett på diagnose hos ford da? Ser ikke ut som det er noe forskjell når jeg fikler på div kontakter ved måling. er strøm nå :/ Dene feilen skjer sporadisk. den starter å går akkurat nå xD
 4. riskler på hva da? og hvilke plussledning? er mulig det er kassa rett før powershift. men hvis P ikke blir registrert burde den vel ikke gitt meg status på at giret er i P på converse displayet?
 5. Ikkeno galt med batteri, fullt med strøm og nytt batteri i vinter. Nope dette er prøvd flere ganger. prøvd med begge nøklene jeg har med nytt batteri i nøklen. Da burde vel ikke tenningen gå på eller? hvis den ikke finner nøklen?
 6. Hei. dette er automat. alle tilbakemeld av girene fungerer. har noe problemer med bilen som Ford tydeligvis ikke klarer å fikse.. så prøver å spørre her om det er noen Bilelektro Guruer her. Orker ikke betale så mye mer for feilsøking av en feil de ikke klarer å finne.. Det som skjer at bilen Sporadisk ikke starter i det hele tatt... alt av tenning/lys/radio/motorvarmer fungerer, men ikke et eneste klikk i starteren.. Ingenting med vær og vind å gjøre. da dette kan skje i regn/iskaldt/tørt og sol.. Dette har de gjort på Ford verksted. vært på Gjøvik og lillestrøm. vært inne 4 ganger.. -Byttet 3 Forskjellige Relèr i (forbindelse med startet) ikkenoe bedre. -Prøvebyttet til en annen starter. ikkeno bedre. - div feilsøking fant noe kontakter/ledere med irr/kurrusjon. fikset dette. Lodding/skjøting av ledning. trodde det ble bedre da det gikk greit i flere uker, men påån igjen nå.. -denne gangnen resatte dem bare feilmeldinger (Hadde visst ikkenoe med start å gjøre). så startet den. men vet ikke hvorfor. Trenger litt støtte her. blir GAL. Typisk at hver gang jeg skal ut på noe. noe "Viktig" da får jeg ikke starte.. Takk for svar!
 7. Ingen som vet? og om det kanskje går ann slik at baklysa er slukket på dagtid?
 8. Da har jeg fått plastidippa fronten min også! er veldig fornøyd med det også LED i Tåkelysa '
 9. Lurte på om det går Ann å programmere inn slik at blinklysa lyser svakt som parkens og blinker som vanlig når det blinkes? Tror det hadde vært litt kult!
 10. Da har jeg fått no 18" Sommerhjula! :D pluss fått lakkert dem med plasti-Dip matt svart vil prøve å få lakkert med samme lakk alle sølvgrå detaljer også
 11. de så greie ut de der:) selger no sånn type led på biltema, kanskje jeg skal prøve de ut:)
 12. ahaa:) ja skal si ifra om dette Hva slags led pære har du i tåkelyset da? får du alarm på det og må bruke motstand eller kan du bare switche? okei, bare å spørre på ford da eller? så fikser de så baklysa ikke lyser på dagen? eller om noen her i oslo området har så de kan fikse? ja da er det bare å google seg ihjel for å finne ut av DRL da må jo prøve å finne en løsning på dette
 13. Ja hadde vært skikkelig fint om det hadde gått å få det til! sparer jo lysa mye hvis jeg får kjørelys på dagen i tåkelysene å åja baklysa går ja? gjøres med ELMconfig ellerno det da?
 14. Noe lignende dette jeg er ute etter https://www.youtube.com/watch?v=PByUXLOv_Sk det hadde vært supert!
 15. jeg har Autolys på min mondeo. lurte bare på hvordan den skal fungere og om den kan gjøres om på hva som skal lyse? når det er dag så er det ikkenoe forskjell på display inne i bilen eller lysene utenpå som på kvelden. Går det ikke ann å få tåkelysene til å lyse istede for Xenonlysene og baklysene til å slukke da det ikke er mørkt? hadde vært flott om noen kunne dette!
×
×
 • Create New...