Jump to content

Bjørn_H

Gjest
  • Posts

    1157
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bjørn_H

  1. Bilen funker steingodt. Kjörer langt under 7,7 sek. på 201m street legal selv med gasslipp og bremsing over mål. Vi tror at 6,99 sek. er mulig. :)

    Clutcher man den i 60 km/t på 4. gear så legger man noen 100 meter med svarte spor. 

    Eieren kappet av den originale åpne T3 flensen og sveiste på en delt T4 flens selv. Det har fungert helt perfekt. Det ser mer eller mindre originalt ut.    

    Motoren fungerer virkelig godt, men den er ikke original. Dette var den förste bilen som bekreftet det som enkelte har påpekt om hvor latterlig oppskrytt det er med 560 hk fra en EFR7064. 

    Nei, absolutt ikke. Eieren av denne motoren kjöpte ett kamkit fra England, men var ikke fornöyd med resultatet. Vi diskuterte derfor noen "Lurium 1000" alternativer og eieren testet det meste av kombinasjoner för han bestemte seg for at dette fungerte best for ham. Det er en bygget motor klartgjort for höye ventillöft så AB07 blir nok for mildt for dette oppsettet, iallefall på innsug.   

    Jeg har ikke bilder av motorrommet. 

    Ikke som jeg kjenner til, men nå nevnte RS Tuning Bergen at han vurderer å selge sin EFR7064 med maskinert og tilpasset, maksportet Garrett T3 A/R0.48 turbinhus som må beskrives som en helt unik mulighet for Coswortheiere som har tanker om å kjöpe seg en unik og spesielt velfungerende turbo. :) Til orientering. 

    Har denne EFR7064 turboen med garret turbinhuset blitt testet på noen cosworth? Twin scroll versjonen tenker jeg må være et vel så bra alternativ, får da også utnyttet 2wd manifolden..

  2. Jeg har en 2008 Mondeo 140hk med den gode automatkassa (dvs ikke powershift som kom seinere). God kombinasjon motor og gir med nok med krefter. Hvis du vurderer automat så burde du se etter denne automatkassa, lite/ingen problemer med denne kontra powershift (dobbel clutch kasse).

    • Like 1
  3. Jeg har Bilstein B6 med ahmed fjærer på min 2wd sedan og jeg må si bilen ble god å kjøre etter jeg monterte dette, kontra Gaz coilovers jeg hadde før. Stiv samtidig som den takler ujevt underlag bra. Sedanen takler dårlig å bli senka for mye, spesielt 4x4 da vinkelen på drivakselen foran blir helt feil og blir for "kort" (kan hoppe ut av diffen og ødelegge).

    • Like 1
  4. Jeg hadde lignende feil på min 2007 Focus 1,6 TDCI, bilen stoppet plutselig under kjøring og ESP fault kom opp i displayet. Det som var rart var at bilen ofte startet  igjen bare ved å ta av og på batteripolen. Det som var feilen var dårlig kontakt i konnektoren til dieseltrykk føleren som sitter under innsuget nedenfor batteriet. Det viser seg at driftspenningen til alle sensorene blir brutt hvis det skjer noe med denne kontakten og mange forskjellige feilmeldinger dukker opp. Jeg bare tok av denne og smurte opp med kontakt fettet til ford også var alt OK :)

×
×
  • Create New...