Jump to content

Bjørn_H

Gjest
  • Posts

    1157
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bjørn_H

  1. 10 år siden denne diskusjonen nå 🙂 Er eier fortsatt her og ble motor-mysterie oppklart? 🤔
  2. Skulle gjerne byttet ut sedanen med denne😀 Meeen blir litt mye 💵 (selv om den helt klart er verdt det altså!) 😊
  3. Jeg mener eieren er medlem her. Det var RS treff på Solberg bil Notodden idag 😊
  4. Da hadde jeg reparert t34 og samtidig kjøpt en AB07 innsugskam. Bolt-on!
  5. Jeg bruker fortsatt orginal slangen så jeg kan bekrefte at det passer
  6. Har denne EFR7064 turboen med garret turbinhuset blitt testet på noen cosworth? Twin scroll versjonen tenker jeg må være et vel så bra alternativ, får da også utnyttet 2wd manifolden..
  7. Noen som har testa noe mer YB med EFR i sommer?
  8. Må ihvertfall ikke skrotes! Skulle da tru at noen har brukt for sånt
  9. Hei. Jeg har ikke bilen lengre, men husker den satt kronglete til, måtte føle meg fram for å koble den av/på. Sitter på enden av fuelrailen.
  10. Ønsker å kjøpe 1 eller evt flere av diamond cut felgene i 17 tom. Har 3 stk fra før så trenger 1 til for å få et sett. Trenger ikke være strøken. Ta kontakt hvis du har eller vet om noen. Er også interessert i 4 stk senter-lokk
  11. Jeg har en 2008 Mondeo 140hk med den gode automatkassa (dvs ikke powershift som kom seinere). God kombinasjon motor og gir med nok med krefter. Hvis du vurderer automat så burde du se etter denne automatkassa, lite/ingen problemer med denne kontra powershift (dobbel clutch kasse).
  12. Har ikke Vignale bilene et slikt noise cancelling system slik at vei-støyen skal bli "borte". Kan det være denne som ødelegger lyden? Deaktiveres? Jeg har en Mondeo 2008 mod med touch skjermen og er igrunn veldig fornøyd med lyden i denne, fyldig bass til å ikke være subwoofer.
  13. Vingebil spindlene og stabstaget er helt unike. Disse ble designet til motorsport bruk og har mer turn-in og annet roll-senter slik at de kan senkes mer uten å ødelegge geometrien.
  14. Ahmed fjærene senker 10mm så den blir tilnærmet orginal høyde. Skal se om jeg får lagt ut bilde Litt vanskelig å se høyden da dekket blir litt borte, men den er ca som orginalt.
  15. Det er vel en kombinasjon av senka bil, slappe motorfester og frisk satsing at dette skjer. Vet også at et triks var å bytte ut høyre drivaksling med en fra xr4x4 som skal være litt lenger.
  16. Jeg har Bilstein B6 med ahmed fjærer på min 2wd sedan og jeg må si bilen ble god å kjøre etter jeg monterte dette, kontra Gaz coilovers jeg hadde før. Stiv samtidig som den takler ujevt underlag bra. Sedanen takler dårlig å bli senka for mye, spesielt 4x4 da vinkelen på drivakselen foran blir helt feil og blir for "kort" (kan hoppe ut av diffen og ødelegge).
  17. Interesant Stian, håper du finner ut av det Min begynner med følgende VIN: WF0FXXGBBF
  18. Jeg hadde lignende feil på min 2007 Focus 1,6 TDCI, bilen stoppet plutselig under kjøring og ESP fault kom opp i displayet. Det som var rart var at bilen ofte startet igjen bare ved å ta av og på batteripolen. Det som var feilen var dårlig kontakt i konnektoren til dieseltrykk føleren som sitter under innsuget nedenfor batteriet. Det viser seg at driftspenningen til alle sensorene blir brutt hvis det skjer noe med denne kontakten og mange forskjellige feilmeldinger dukker opp. Jeg bare tok av denne og smurte opp med kontakt fettet til ford også var alt OK
  19. Sjekket med forhandler og man får visst ikke disse i 4x108...
×
×
  • Create New...