Jump to content

GlennAre

Gjest
  • Posts

    546
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GlennAre

  1. Fikk med ett uhell kjøpt en bil for noen mnd siden som årsavgift for 2014 ikke er betalt. Selger sa at denne skulle være betalt men det var den jo ikke. Ja jeg var dumt som ikke dobbelt sjekket dette selv.

    Men etter de nye reglene om årsavgiften kom i fjor eller noe? Er det noen som vet når dette blir tvangstrukket i fra selgerens konto? Har spurt statensinnkrevnings sentral, men dem har ikke svart meg.

  2. En kar fortalte meg at jeg kan montere en bryter på temperaturføleren for dieselvarmeren på min Ford Mondeo Mk3 TCDI 2006mod. Dette er en kjørevarmer som kun fungerer under kjøring, og jeg er lei at den starter under korte turer og soter seg ned. Så spørsmålet er: Hvor sitter denne føleren? Fint om noen kan fortelle dette, og eventuelt kanskje vise til et bilde, og hvordan de har gjort dette på sin bil?:) På forhånd takk :)

    er dette på en 01-07 mondeo så sitter den helt fremmers ved høyere hovedlykt, inn mot grillen kan du si. er en sånn sølv farget stål klump :P

  3. Har forsåvidt vært borti lignende symptomer i en MB 190. I det tilfellet var det selve spilleren som hadde dårlig jording.

     

    Kan jo være verdt å sjekke

    er jo verdt forsøket og legge opp en ekstra jording ;)

  4. Type dynamostøy? isoler alle ledningene der + og signal kabler ligger nærmt/over hverandre og gods spilleren :)

    nei ikke dynamostøy, lyden er om bilen ikke går også. har brukt bare de orginale ledningene og de burde da være godt nok isolert ;) hehe

     

    Avhengig av hvilken spiller du har kjøpt deg ville jeg trodd den kuttet ut de kanalene som eventuellt går til jord. Altså om du har slittasje på en kabel og den kommer i kontakt med karosseriet ditt. Pioneer spillere ville for eks kuttet ut begge front kanalene om en av sidene gikk til jord.

     

    Synes det er pussig att samtligere høytalere skurrer, gjelder det uansett lydkilde?

    ja gjelder uansett hva, og med begge spillerne. er jo noen flere funsjoner på pioneer spilleren, så når jeg fikk slått på noen der ble det bedre, men er der jo forsatt :P

  5. Ja, og hvis det er noen dårlig isolerte ledninger en plass da, som kan komme borti jord, så skurrer det. Fortell litt om hvordan høyttalerene er plassert, om de er skrudd godt fast, om det er orginalhøyttalere osv ;)

    Det satt orginale ford høytalere der i alle 4 dørene. så har kjøpt pioneer høytalere som er like store som sitter i orginal fester kan du si. har sett over ledningene der dem er synlige og ser ingen skader på dem der men.

  6. Tja siden du har hatt både steroen og høtalere ute vil jeg nok foreslå å bruke et multimeter å måle at det ikke er kortslutning i noen av ledningene. Det sparer deg i allefall jobben med å trekke opp ledninger i første omgang, husk å ikke ha stereo eller høytalere tilkoblet når du måler.

    Allså det er jo lyd i alle høytalerne men den skurrer akkurat som om dem skulle være sprengte når det kommer til bass inn i bilde. spiller ingen rolle om jeg spiller høyt eller lavt ;)

×
×
  • Create New...