Jump to content

Ford-master

Gjest
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    hamar
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Ford-master's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Har en 2wd cosworth som jeg har kjøpt nye klips til kanalskjørtene på bilen! Disse kommer i forskjellige lengder og er 16 totalt (8 på hver side) Noen som har en tegning på hvilken som skal sitte hvor? slik at dette blir riktig. Hvis noen skulle være i tvil så er de som sitter festet i karroseriskjøten under bilen!
  2. Sett litt nøyere på min turbo nå og istedet for ARO-83 eksos, så tror jeg nok det er ARO-63 dh2 på eksos og fortsatt B.C.7 og M27 på turbin.. Vet ikke om dette hjelper noe mere? Skulle visst hvilken turbo jeg har!!
  3. takk. skal prøve å kikke litt der.. Er ikke lett når man ikke vet noe mere desverre!
  4. Skal ikke være helt sikker på det nei,men kan sjekke etterpå! Hva står det tallet for da?
  5. Lurte på om noen av dere kunne se hvilken turbo jeg har, utifra de nummera som står på turbo`n... Den metallplata er nemlig fjernet. På eksoshuset står det ARO-83 dh2 og på turbinhuset står det B.C.7 og M27 Vet ikke om dette kan hjelpe men har ikke noen mulighet for bilde akkurat nå.
  6. Hvorfor annbefaler dere ikke de "grønndysene"? Når jeg søker på dele nr. til "grønndysene" på fiveomotorsport kommer jeg bare til noen med brun topp som gir 35lb... Dette er kanskje samme dysene bare annen fabrikat!
  7. Noen som har vært borti denne siden? http://www.fiveomotorsport.com/Injector_SetsMODS.asp Finner dyser med delenr. 0280 150 803 ,men lurer på om de er like som grønn dysene!?
  8. Takker for bra svar!! Er en escort cosworth turbo som sitter i den nå, pluss at det er frest ned pianotåd i blokka så det skal vel holde? 3" eksos er montert. Noen som har no dele nr. på dysene!? Har sett på cosworth.no men virker ikke som dem selger grønne dyser lenger? Hvor mye trykk kjører dere på det oppsettet?
  9. Chipen ser jeg dere anbefaler pukkelrygg her på forumet, lønner det seg å kjøpe dysene i utlandet? Ingen i norge som selger dette?
  10. Har en 2wd cosworth med 4x4 motor i!! Den sitter det "bare" 270 oppsett på. Kunne tenkt meg et 330 oppsett. Trenger noe annet enn mapsensor, chip og dyser? Hvor får jeg kjøpt det? Noen anbefalinger?
  11. Ford-master

    Turbo

    Tenkte bare om det stod noen flere nr. som som jeg kunne se etter eller noe! Skal prøve å ordne bilder og noen mål!
  12. Ford-master

    Turbo

    Har kjøpt meg en 2wd cosworth, og er litt usikker hvilken turbo som sitter i den.? Vet det er en Garrett, men den lille metallplata med nr. er tatt bort! Noen som har noen forslag?
  13. Ford-master

    2wd cosworth

    Noen som vet noe om denne bilen? Er bygd i hønefoss området..
  14. Lurte på om noen kunne fortelle meg hvordan jeg på enklest måte kunne komme fram til varmeapparat krana på bilen min.? Er en 2wd cosworth 88 mod. Har Problemer med at den ikke blåser varmt i det hele tatt, kanskje noen små anntydninger hvis jeg driver med småkjøring!! Har prøvd følgende: Byttet termostat, satt trykk på systemet, sjekket om det kan være toppakning og byttet vannpumpe! Den har aldri brukt 1 dråpe vann. Så om noen har no andre forslag er det bare å komme med dem!
  15. Nei, er ikke sikker på det! på ford sa de det bare var en type til de bilene! hva er forskjell? og hvordan kan jeg vite hvilken jeg skal ha...?
×
×
  • Create New...