Jump to content

oletider

Gjest
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    søgne
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

oletider's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. lurte på å bytte regreima på mondeo`n min. så lurte på om detta er no veeeeldi vanskeli jobb?? bytta på no volvoer å på cosworth`n, å stille ventiler?? tikker som ett uvæær.. takker får svar:-) christer
  2. er d komplett me alt en trenger?
  3. javel? lurte på å kvitte meg med den ja.
  4. har fangere og bagasjelokk også med vinge, sideskjørter. bak fanger litt sprekt, og forfanger mangler en liten bite på vær side helt oppe bak mot hjulbuen. ellers hel og fin. ring får info, det er nok det beste.
  5. oletider

    SLETT

    kunne du kansje hevet over noen bilder??
  6. oletider

    SLETT

    gammelt er denne Quaife diffen?
  7. synd du bodde såpass lang unna:(
  8. er den ja;) men var tps`n som var gåen:) takker får hjelpen:)
  9. kan prøve, å sitter tomgangsmotoren hen?
  10. heisann har en 93 sierra stv med is maskin oppi, så driver den å jager så fryktelig, tipper at den er oppi 2-3tusen omdr. før den legger seg ned igjen . driver å hopper sånn opp å ned hele tiden. sviver reint å fint på høyere turtall:) noen som kan ha noen tips til hva jeg kan gjøre?? mvh
  11. oletider

    sierra is OHC

    okok, takk får den:) ledningene har jeg ca rett ved den gamle tenningslåsen:) men ville kansje tro det skulle vært noen flere ledninger?
  12. oletider

    sierra is OHC

    heisann;) holder på å kole opp is motor i bilen om dagen, har 2 spørsmål fåreløpig, bensin inn til dysann, vilken side skal dette på? og hvilken ledninger skal jeg ha til tenningslåsen? jeg har ei rød, sort/gul og sort/blå hvis jeg tar rød mot sort/gul klikker det i noe releer, og hvis jeg tar rød mot sort/blå kjinner den, mangler jeg kansje noen ledninger? den gnister men får ikke bensin gjennom dysan? takker får svar:)
×
×
  • Create New...