Jump to content

sierraxr4i

Gjest
  • Posts

    1106
  • Joined

  • Last visited

About sierraxr4i

  • Birthday 06/28/1987

Medlemsinfo

  • Bosted
    aust agder
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    varemeil@hotmail.com
  • Hjemmeside
    http://motor
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male

sierraxr4i's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. er det noen som kan sette opp ei bra handleliste på hva jeg trenger for å få det beste resultat på bilen. har prøvd veldig mye forskjellig, men ikke blitt helt fornøyd. så lurer på om noen har ei bra liste på noe som funker å holder i lengden. skal også kjøpe polerings maskin, noen som har en å annbefale til en rimelig penge?
  2. jeg har kjøpt å prøvd de greiene der.. funker sikkert fint. jeg prøvde å reparere finnen på undervanns huset på båt motor. jeg fikk det ikke til, men med trening å kunnskap så tror jeg det kan bli bra:)
  3. trenger litt deler til min mk2 76model. demper, clutch, lager osv. hvor er det greiest å billigst å handle?
  4. hvor ruster de? tenker på vist jeg faller i fristelsen og vill likevell ha en hvor skal jeg se etter rust?
  5. har 525 disel nå.. veldig fornøyd med den. så er sugen på bmw igjen. 07modell x5 blir litt dyrt i forhold til hva jeg er villig til å bruke. jeg får leite litt videre etter anna snadder muligens.. caravelle er uaktuelt:) har bare 1 barn i vente:)
  6. ja jeg mener å di er flotte. ser greie ut. men orker ikke å ha en bil som koster 10tusen i mnd i reperasjoner.. noen andre forslag til hva jeg kan velge? Trener ikke suv men vertfal stasjons vogn med 4trekk som er litt utenom det helt vanlige standard
  7. driver å leiter etter ny familie bil. sett en del på bmw x5 03-04 modell. ser veldig mange av de har bytta gir kasse og ser det er en svakhet på di. noen som vet flere ting med de? lurer litt på plass bak osv. barnevogn plass? er det farlig å kjøpe en bil som nettopp har fått ny gir kasse? er det da normalt å sette inn ei ny samme dårlig gir kasse eller pleier de å være oppgradert? er også interessert i andre bil tips men er ute etter en 4 trekk med barnevogn plass. sprek. disel, flott å se på. og ikke over ei normal årslønn. så ikke allverdens å velge mellom:)
  8. har kjopt meg en mk 2 med km stand på 47000 km.. hvor får jeg tak i deler til denne? er vell tiden for å bytte olje på alt, register reim osv. hvor er greiest å kjøpe deler? clutch går veldig skjurt. går det ann å smøre den? ellers noe jeg burde gjøre med den siden den er brukt ssåpass lite siden den var ny?
  9. kjenner veldig godt til denne bilen jeg.. den ble solgt for rundt ei uke siden.. så hvorfor den alt står til salgs nå for en god del mindre pengeer en den ble solgt for hadde vert morro å vist.. vist noen vurderer å kjøpe kan jeg finne ut mye om den bil, og vet mye om den vist interesse.
  10. målte på kabelen som skal inn i spilleren.. 12,46
  11. ja er det, men det samme skjer når jeg bruker kontrollen til å skifte med
  12. har nettopp montert nytt anlegg i båten, men nesten hver gang jeg trykker på spilleren skrur den seg av å på igjen,, har målt strømmen. den er det ikke noe feil med. kan jeg ha koblet noe anna feil? kan ikke skjønne hva i tilfelle eller er det feil med spiller?
  13. hva bør jeg velge vist jeg skal ha noe som tåler litt juling? og hvor stor sum må jeg regne?
  14. jada.. jeg har og det, men er så frustrerede å se den er knekt på ny båt:) men usikker på om det er aluminium eller ikke, kansje dette kunne vert noe? http://www.youtube.com/watch?v=N-cv3R4fWZc funker kansje også på sprekt topp? http://www.gasolin.no/index.php?main_page=product_info&products_id=663
  15. topp:) håper jeg slipper å demontere heile greia. tenkte vist de må varme det opp at det kan ryke noen gummi pakninger eller noe slikt inni der vist det blir for varmt. får finne et verksted å hør med de. litt tungt å ta ein 150hk yamaha i sekken å vise de først..
×
×
  • Create New...