Jump to content

ThomasR

Gjest
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ThomasR

  1. Er det noen merker på det nedre hjulet?
  2. Det er det som er, når jeg drar av en og en kabel stopper den helt. På tomgang går den helt fint, og med tanke på at kabler, fordelerlokk, rotor og plugger er nye kan man vel utelukke både det og dyser. Jeg tenkte jeg skulle sjekke timingen, reima kjentes slapp ut. Hvor er merkene på den? På det øvre reimhjulet er det tre hull inni, i det ene hullet er det en slags tapp. Hvis man ser på reimhjulet, så ser det ut som om det er to merker på innsiden av hjulet, altså på toppen, et ca klokka 10 og et klokka 2. Går ut i fra at den tappen skal inni en av de når den står på tenning på eneren? Problemet er at når rotoren står på nr 1, så er ikke reimhjulet på noe som helst merke.
  3. Nei, har ikke det. Ville ikke feilen vært konstant da?
  4. Nå har jeg byttet kabel fra coil til fordeler, og fra fordeler til plugger. Byttet også rotor og fordelerlokk da dette var irret. Men problemet er der enda. Jeg tenker det kan være en dyse som klarer seg på tomgang men som ikke henger med når man gir gass. Noen som har vært borti dette problemet tidligere?
  5. Hei. Har en 90' modell sierra som går på 3 sylindere ved det minste pådrag. Byttet plugger i går uten hell, men jeg så de var litt mørkere enn de skal, uten å være våte. Rundt gjengene på den ene pluggen lå det en del olje. Bilen går rent på tomgang. Kan ikke se noe overslag fra kablene, men tenkte jeg skulle bytte fordelerlokk og kabler fordet. Noen som har vært borti dette før? Er en 2,0 Ohc.
  6. Hei. Kjøpte meg nylig en '90 Sierra med 2,0 OHC motor, som jeg har lyst til å prøve å lage et lite snikbygg ut av. I den sammenheng trenger jeg følgelig noen deler, som jeg håper kanskje noen her kan hjelpe med. Jeg har fått tak i S2 dyser, og lurer på å bestille denne trykkbryteren. Trykkbryter Noen erfaringer med den? Videre lurer jeg på om det er noen som sveiser om manifolder her, evt som har en liggende. Helst med T3 flens. Tror jeg i første omgang prøver å borre mengdemåleren, da 3" lmm er litt vrient å få tak i. Burde jeg gå for en bensintrykksregulator som har 1:1 lineært trykk eller en progressiv? Om noen kan hjelpe meg med noe, så setter jeg pris på det. ThomasR
  7. Nå har jeg fått skiver, klosser og poly race foringer fra Rally Design. Imponerende leveringstid. Så nå skal jeg ned å bytte det. Byttet termostat i går, så nå blåser det endelig veldig varmt. Jeg skal også lakkere speilene etterpå, de er ordentlig stygge. Er det noen her som sveiser turbomanifolder/grenrør til OHC motorer? Evt som vet hvor jeg kan skaffe det?
  8. Ole Henrik; Hvor lang var leveringstiden fra Rally Design? Er det noe annen måte å spore pakken en inne på siden der, hvor det kun står despatched?
  9. Ja, tenker det. Da bestiller jeg de nå. Forresten, kommer bremseskivene som par eller er det sære normer i england? Tenker jeg kjøper x-drilled and grooved, men det står kun "pair" på x-drilled skivene. Prisen er den samme på begge. Blir veldig mye spørsmål nå Truckdriver; Hvordan er det med betaling hos rallydesign? La inn kort å sånn i går, men ingenting har blitt trukket. Fikk heller ingen "endelig" sum. Delene kom på 111 pund inkl VAT, men så stod det noe om en non-refundable fee på 20 pund. Fikk en bekreftelse på bestillingen i dag, men stod ikke annet enn hva jeg hadde bestilt. Hadde regnet med en ordrestatus hvertfall...?
  10. Var nede å målte nå, og fikk litt varierende resultat. Men lå mellom 24 og 25mm. Tenker jeg bestiller 24. Foringen så morken og inntrykt ut, så er nok moden for utskiftning. Kjøleveska er også litt rar, den har en grønn aktig farge og ser veldig skitten ut. Tenker jeg bytter den sammen med termostaten. Hvor mye olje og kjøleveske går på disse bilene?
  11. Er de foringene jeg trenger 24mm? Mener å ha lest det en plass. Og de bremsene, er de riktig? =)
  12. Ok, kult. Tusen takk for svar, Combatkit og Truckdriver. Meget hjelpsomt. Da skal jeg titte litt å se etter om jeg finner det, bedre med mindre dill! =) Vet noen av dere om jeg har 24 eller 26mm foringer? Er vel roll bar bushes stabstagsforinger heter på engelsk? PB765/24 er delenr til de på rallydesign. Gidder en av dere å bare sjekke det delenr jeg nevnte tidligere om det er riktig? =) Nok en gang, tusen takk!
  13. Stemmer, er en sedan. Hvordan er frakten fra england? Vil helst ha det ganske kjapt. Hvor mye burde jeg gi for kalippere? Den er rimelig hissig på forbruket syns jeg, fylte full tank i går, har kjørt 20 mil siden da, og den er på halv tank. Mulig jeg er bortskjemt med det, men syns halv tank på 15 mil langkjøring og 5 mil by er litt mye. Jeg har den manifolden med eksostilbakeføring og lambda. Må være mulig å få vekk den eksostilbakeføringen på et vis? Eller lyser det en lampe da? Truckdriver; Kan du sjekke dette delenr og se om jeg kan bruke de? BM002. 240mm til sierra 1,3 1,6 og 2,0 uten abs. Det var veldig billig. Og gjerne, hvis du har mulighet, finne de foringene? Så tror jeg at jeg bestiller ASAP. Kommer klossene i par?
  14. Oj, rask respons gitt. Tore_TJ; Jeg er klar over det, spørsmålet var om det var noe spesielt å anbefale til den bilen? Var dårlig formulert. Truckdriver; Jeg har en '90 modell, den med langt bagasjelokk eller hva jeg skal si. Den har innsprut. Trodde de kun kom med dohc. Den ristingen er en pulsering i pedalen som forplanter seg videre i rattet. Skivene er rimelig slitt og. Forstillinga høres og kjennes veldig bra ut, bortsett fra ved et par anledninger så har den klunka bittelitt. Hvor kan jeg få tak i de forsterka foringene og polyforingene? Burde jeg gå for orginal bremser? Bilen kommer til å bli brukt, så er litt kjipt om det blir kast etter tre nedbremsinger. Jeg fylte full tank i stad, så får se hvor lenge det holder. Så blir ikke bilen varm heller, må nok bytte termostaten. Må disse bilene luftes eller er de selvluftende?
  15. Hei. Har lest litt på forumet en stund, men dette er mitt første innlegg her. Har nå kjøpt meg en Sierra 2,0 Ohc, såvidt meg bekjent en sjelden kombo. Så litt ut som om motoren ikke var orginal i den bilen, men kan for lite (enda) om sierra til å være bastant. Bilen er hel og grei rent teknisk, men er noe småplukk med den. Jeg har skjønt hittil at stabsstagsforinger er en gjenganger, og mistenker at de må byttes. Noen forslag til hvor det kan anskaffes? Bilen har også veldig kast i skivene, og må byttes. Noen forslag til hva jeg kan bruke av uorginale varer der, tror vinterhjulene er 14" så helst noen skiver som passer inni der? Utenom det er bilen tectylert under å var så å si fri for rust. Litt overflate i hjulbuer, men ikke noe farlig. Bagasjelokk, gulv og resten så meget bra ut. Noen andre med Ohc som kan fortelle om bensinforbruket? Jeg mistenker at den bruker en del, i tillegg til at den fuska litt innimellom på lavt turtal, så skal prøve med luftfilter og plugger. Hva angår planer for bilen så blir det først å fremst å få den i tipp-topp shape, så kanskje etterhvert et lite snikbygg. Blir evt min første turbokonvertering, så tips og råd mottas med takk. Er forøvrig bilmekaniker, så basiskunnskapen har jeg (liker jeg å tro) i meg Bilen overgikk forøvrig all forvetning mtp kjørekomfort, den var veldig god å kjøre. Setene var myke og gode, og bilen oppførte seg relativt bra på veien. Ble visst en lang post det her, men hvis noen gidder å lese og svare setter jeg veldig pris på det! Bilder kommer, hvis noen er interessert
×
×
  • Create New...