Jump to content

Racing

Gjest
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Racing's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Har fortsatt 2 stk motorfester til 2wd.... mvh Oddbjørn
  2. Har 2 stk motorfester til ferdig nå, løp og kjøp... mvh Oddbjørn
  3. Hallo Skal du bruke grp.a armer må du lage fester i karosseriet, de armene er lengre. mvh Oddbjørn
  4. Har lagt unna et sett til deg, kan du sende pm eller ringe meg. mvh Oddbjørn Da var alle motorfestene vekk foreløpig, kommer flere etter hvert. mvh
  5. Jeg har 5 sett med motorfester ferdig imorgen, løp og kjøp..... mvh Oddbjørn
  6. Hallo! Det er endel som har ringt og sendt meldinger angående motorfester, desverre trenger jeg litt mere tid.Det er fordtreff på rudskogen 10.mai, er det noen som skal dit? Tenkte kanskje vi kunne samle endel av dere som skal ha fester....Dere sparer frakt kostnader. mvh Oddbjørn.
  7. Jeg reiser til danmark siste uken i mai,du kan gjerne hjelpe meg å huske på motorfester, ringe eller sende meg mail når det nærmer seg. mvh Oddbjørn.
  8. Jeg vet ikke om de passer på v6 cosworth, disse festene er lagd for 2wd cosworth.De orginale motorfestene på 2wd cosworth er ganske høye kontra 4wd cosworth, hvordan de ser ut på v6 er jeg ikke sikker på.Du kan sammenligne med et 2wd feste. Jeg bruker et heavy duty gummievne som jeg bestiller fra en fabrikant i england. mvh Oddbjørn.
  9. Jeg har fått endel telefoner i det siste om folk som ønsker motorfester,jeg har bestilt evner men de har ikke dukket opp enda.Jeg lager opp noen sett så fort jeg får evnene,regner med å ha noen motorfester ferdig i førsten på april.Har mange jern i ilden om dagen kan du si,men gjør så godt jeg kan. mvh Oddbjørn.
  10. Godt å høre at dere er fornøyd,men nå er det slutt på motorfester for denne gang.Har bestilt flere evner og de kommer i februar. Tom, når det gjelder frakt danmark kan jeg sjekke dette på posten,men jeg skal på ferie til danmark i slutten av mai,kan ta med da.Skal til ebeltoft,og en tur til københavn. mvh Oddbjørn.
  11. Har fortsatt 1 sett med motorfester igjen...... mvh Oddbjørn.
  12. Kun 1 sett fester igjen nå.... mvh
  13. Hallo.. Har kjørt opp nye motorfester,har 2 sett å selge til uken.Løp og kjøp.... mvh.
  14. Er på jakt etter et escort cosworth panser,noen som har.... mvh
×
×
  • Create New...