Jump to content

NoName

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Lillehammer
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

NoName's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. det står i instruksjonsboken...
  2. NoName

    Chip til Connect

    det ble ikke akkurat noen ræcerbil, men den drar jo bedre og man slipper å gire ned til 4. for den minste motbakke. Husker ikke helt hva jeg betalte da de hadde noe kampanje greier, fikk heller ikke ut det de ville da de manglet en eller annen kabel. Ingen tegn til sluring.
  3. ?????????????????????????????????????????????????
  4. Er dette en ventil det går an å rense eller er det en kjøp ny del!? Hvor sitter den?
  5. Du er løk Kampen! Filteret er nok ikke tett nei..
  6. nei, den går like "godt" som den har gjort før. Det ryker ikke helt vilt, men nok til at det irriterer meg.. Finnes det noen lur måte å få nullstilt ecu`n på denna eller? nappa ledningene av batteriet over natta f.eks!?
  7. Er ikke lenge siden jeg byttet de trykkslangene. Ford kan jo ikke ha brukt hue når de surrer ståltråd rundt de slangene, sier seg selv at det må gnage hull tilslutt. Flere tips?
  8. Hei! Connect`n min har begynt å ryke svart ved pådrag. Ryker mere og mere desto høyere turtallet blir. Tips til hvorfor den har blitt sånn? Bilen har rullet 50k, ikke chippet enda.
  9. Det er nå ihvertfall gammel`n som skal ha æren for å tyde koblingsskjemaet da.. MEN, du skal ha æren for at du har en såpass muskuløs og veltrent kropp slik at du fikk løftet opp delene så jeg fikk i skruene.
  10. NoName

    Chip til Connect

    Hei Marius! Det er svimlende 75hk..
  11. Noen her som har chippet denne bilen og er det verdt pengene? Syns den er alt for dau. Trakk henger med 2x250ccm crossere idag og da gikk den jaggu tungt. Hvor mye tar de ut med chip?
  12. Da er hengerfestet montert og det gikk egentlig greit når vi fant ut av dette ledningsnettet med sikringer og relèer. Var også litt styr med å trekke kabelen over til andre siden, ihvertfall når jeg ikke ville gjøre slik det sto i manualen som fulgte med. Jeg ville ha kabelen skjult hele vegen og det endte opp med at jeg demonterte begge kontaktene og fikla det over.
  13. Etter det jeg forsto så skulle det trekkes fram, men det kom også frem at han ikke hadde vært med og montert dette noen gang selv. Etter hva jeg har klart å finne ut så skal det trekkes helt frem på de nyeste modellene.. men vet ikke sikkert. Regner vel også kanskje med at det følger med noen papirer sammen med ledningsnettet.
  14. Hei! Har bestilt dette idag hos den lokale Ford pusher`n. Var med et ledningsnett som måtte trekkes helt frem i bilen. Noen som har gjort dette og som vil dele sin erfaring? tenker spesielt på hvor dere har lagt ledningene frem. På forhånd takk!
×
×
  • Create New...