Jump to content

Gran-Mk1

Gjest
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Fjellet
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Gran-Mk1's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Jeg har bestilt deler der i fra flere ganger og har kun positive opplevelser. Etter min mening har de virkelig konkurransedyktige priser,
  2. Merkeforhandleren sier at det ikke er mulig å bestille velgerspaken fra Tyskland å dette synes jeg er veldig rart. Bilen er kjøpt for ca 2mnd`er siden med 3mnd`er med garanti og er en strøken eneiers bil med kun 97000km på telleren.
  3. Er usikker på hvilken kasse som står i hær men denne solenoiden sitter i selve kladaisen som gearspaken sitter i.
  4. Skal ringe Halden automatgear i morgen å høre med dem om de kan levere. Takker for tipset:-)
  5. Se dær ja, men ser ikke ut til at noen av disse er til 115hk dieselen som jeg tolker det.
  6. Har vært å letet på bla ebay men finner ingen nye der. Har fått fortalt at denne solenoiden dessverre er en gjenganger det er feil med.
  7. Hei dere! Vi har denne bilen som vi prøver å skaffe ny solenoid til gearspaken, men Ford sier at denne ikke lengre kan skaffes. Hvis det er noen hær inne som har eller vet hvor denne kan skaffes vil jeg være meget fornøyd. (Dette er modellen før facelift)
  8. Har på prøve en mondeo som nykker litt i tredje og fjerdegiret, kan det være at gearkassa er på tur til å ryke?? Bilen har bare gått 95000km og gearolje og filter er byttet i juli i år.
  9. Hadde håpet at det va noen hær inne på forumet som har hatt samme problemet.
  10. Har hatt en elektriker til å feilsøke alt elektrisk å det virker håpløst å finne årsaken til problemet, alle releer skal være sjekket å alt elektrisk som er kjøpt nytt er kjøpt på Ford,, så hele greia er veldig frustrerende.
  11. Hei dere! Vi har kjøpt en Scorpio som har noen rare elektriske feil som vi ikke finner ut av så håper noen hær inne kan hjelpe. Etter en ledningsbrann ble det montert nye sikringsbokser m/ledningsnett og da oppsto følgende feil: Når man slår på lysene så begynner varmeapparatet å gå, det gjør også viskerene å lykte spylerene. Når nærlysene er på er det ikke mulig å få dem slått av så fremt man ikke blinker med langlysene eller stopper motoren. Etter vi kjøpte bilen har vi funnet ut at ved å kople av kontakten til blinklys/langlys armen så fungerer lysene og alt som det skal men man kan selvfølgelig ikke kjøre slik så vi satte på en ny-brukt å samme problemet er tilbake. Hovedlys bryteren er også byttet ut med en ny-brukt en. Håper noen kan komme med noen gode tips så vi får fikset den for bilen er meget velholdt å fin.
  12. Hjælp..det må nu være noen hær inne på forumet som kan hjelpe meg...
  13. Tannhjul i bakelitt mot stål, det finnes ombygging sett der bakelitthjulet er i aluminium mot stål som det har lenger holdbarhet. Finnes å få kjøpt bla på motomobile.de
  14. Når man slår på lysene så fungerer ikke nærlys og parklys i riktig rekkefølge men motsatt, i tillegg begynner viskerene og spylerne til lyktene å gå. Varmeapparatet begynner også å gå, spookye greier hæ... Plukket av blinklys/langlys armen og da fungerte lysene som de skal. MÅ FÅ TAK I NY ARM M/RELE Dette er til en Scorpio 1992-93 modell
×
×
  • Create New...