Jump to content

Sierraxr4x4

Gjest
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sierraxr4x4

 1. da har jeg fått start på bilen, det viste at katalysatoren var tett..
 2. Pluggene blir våte, tenningen er sjekka og er riktig, må vel få sjekka de feilkodene. Bensinfilter og pumpe er skifta av forrige eier. Hvilket instrument for og få sjekka de feilkodene?
 3. Har en 89 scorpio 2,9 EFI som ikke vil starte, Har feilsøkt en del men får ikke start. Har byttet alt av vakuumslanger, sjekket tenning, byttet fordelerlokk og plugger. har gnist og bensin. Bilen har stått siden i fjor sommer, i følge forrige eier døde bilen ut på den siste kjøreturen, måtte gi full gass for og komme seg opp oppoverbakker. tidligere eier fikk start på bilen i etterkant av dette men da ville den ikke over 1500 omdreininger. Hva er det som kan være feil? den drar rundt på starter og hører at bensinpumpa reagerer. men ingenting annet skjer.
 4. har fått solgt bilen til 30 000kr i dag. det som var gjort med den. er at jeg hatt satt på effekt anlegg og byttet catalysator + åpent filter.
 5. Nei desverre er ikke det. har tenkt og beholde min til våren. siden jeg ikke har funnet noen annen bil jeg vil ha som er innenfor rekkevidde. må ha bil på dagen som er kjørbar og eu godkjent. har bruk for bil for og komme meg på jobb hver dag. så blir ikke noe salg før til våren.
 6. Da er bilen eu godkjent. Har også skiftet calipterne bak og klosser fram og bak.
 7. hehe bilen har gått 310k ja, men oppfører seg som om den såvidt har passert 200k. bruker ikke olje. å bare små tikking på 2 ventiler. skal ta motorrens så kommer vel d seg oxo
 8. Hei. Vurderer og selge min Ford Sierra XR4x4 2,9. fakta om bilen Kaross: 5 dørs Combi Motor: 2,9 EFI Effekt: 170HK nm: 250 Km stand: 310 000 gir: 5trins manuel (MT75) Farge : Smokestone ( Svart om natta mørk blå om dagen) Ikke noe rust på bærende, Var rust på hjulbuer bak men dette er blitt tatt. ellers er bilen rustfri, pen og se på. Det har blitt skiftet Fremre mellomaksel, Høyre hjulnav foran, nytt batteri. Har også skiftet ut eksosanlegget til custom 2,5" effektanlegg. Har hatt bilen de siste 3 årene. sist vinter var den ikke i bruk grunnet mellom akslingen. Dette er en Orginal Sierr
×
×
 • Create New...