Jump to content

Thomas9

Gjest
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thomas9

  1. Hadde håpet på å kjøpe komplett, de fleste selger vell samlet så ser for meg at det blir vanskelig å bare handle stempler:-)
  2. Hei! Som Topic sier ønsker jeg å kjøpe 4 stk cosworth råder og stempler. Holder til i Drammen. Ta kontakt eller pm. Mvh Thomas
  3. Se der ja! Ja, dette skal bli morro
  4. Hehe, da får jeg gå for t-3 fra cos 4x4
  5. God kveld! Da har jeg fått handlet litt deler til prosjektet. Datasprut ms2 rs500 intercooler Cosworth radiator Gr. A. toppakning Noen som er gode på å mappe MS2 i Buskerud med bremsebenk? Ser mange skryter av Volden. Angående turbo så har jeg tilgang på en garrett gt2860rs kunne det ha vært noe? Mvh Thomas
  6. Oi, kjempe mange svar! Dette var morsomt å se Tusen takk! Har fulgt med på BM Racing sin sierra, de fikk bra tall på orginal innmat, synd E85 ikke selges i Norge lenger. Angående stempler og råder fra Cosworth, passer de rett inn i ohc motor montert på is veiv? Spiller det noen rolle om det er 2wd eller 4x4 stempler/råder? Clutch hvor anbefales det å handle? Hvor stor intercooler er nødvendig? Holder det med en orginal Cosworth intercooler eller rs500 intercooler? Hvor store dyser trengs? Mvh Thomas.
  7. Ser ut som medlemskapet mitt har godt ut, så kommer ikke inn på link. Mvh Thomas.
  8. Hei! Har hatt en Ford Sierra sedan jeg har kjørt på isen med et par sesonger nå, hadde ikke noen ispigg igjen i dekka når sesongen var halvveis så kjøpte meg 4 nye dekk. Med orginal motor var ikke dette like morsomt lenger, her trengs det flere hestekrefter. Tenker å bygge opp en turbomotor, dette har jeg ikke gjort før så takker så mye for alle gode innspill. Ser for meg et sted mellom 200-250hk. 1. Hva tåler orginal innmat? Når anbefales det å sette inn cosworth stempler/råder? 2. Datasprut? MS2? 3. Hva koster det å få bilen mappet i bremsebenk? Ca.. 4. Toppakning? 5. Arp Forsterka bolter? 6. Hva slags type kam? (Har orginal kam liggende og en fr34 kam) 7. Hva slags turbo anbefales til et lavbudsjett bygg? Hvordan er kina turboene? 8. Clutch? Greit å starte med T9 kassa? 9. Hva slags olje kjøler og hva slags intercooler? 10. Hva gjør jeg med innsug og fuelrail og bensintank? Ps: Har lest mye i de ulike prosjekt trådene. Mvh Thomas.
  9. Litt rimeligere .... https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=92864716
  10. Hei! Som topic sier ønsker jeg å kjøpe grenrør til 2.0 ohc, Ford Sierra. Holder til i Drammen, så er fint hvis det ikke befinner seg så langt unna. Mvh Thomas.
  11. Da fikk jeg dem i posten, de var uheldigvis veldig korte i forhold til hva jeg trengte.. Mvh Thomas.
  12. Tester å ser ihvertfall
  13. Lagt i bestilling, har ikke sett den linken =) Tusen hjertelig takk!
  14. Noen som vet hvor jeg får kjøpt denne delen? Eventuelt noen som selger den brukt? Bilia hadde ikke lenger denne delen..
  15. Er en sedan 90 mod, så er vell mk2 tror jeg.
  16. Er en sedan 90 mod, så er vell mk2 tror jeg.
  17. Oi, kjempe mange svar! Tusen takk for hjelpen alle sammen.. Ser ut som jeg må se meg om etter noe brukt da ja. Thomas.
  18. Var innom Bilia idag, dette kunne ikke de skaffe lenger..
  19. Hei! Trenger en ny del til min trommel brems. Noen som vet hvor jeg får kjøpt denne delen? Skjønner at jeg må kjøpe hele armen.. http://imgur.com/veiyNvZ
  20. Hei! Som topic sier driver jeg å skifter bakfjærer på min Ford Sierra sedan. Har fått av de gamle senkefjærene å skal montere inn nye orginal fjærer, her stopper det litt opp. Får stramma dem sammen med fjærklemmer og muttertrekker. Men ***** køddent å få inn, når jeg først har fått dem inn i "skåla" så skal dem treffe riktig punkt i skåla og i den gummi pakningen i topp. Den i topp går an å flytte på. Syns det er så ***** trangt med de fjærklemme, de sitter jo omtrent rett ved siden av hverandre for å få det til.. Har løsnet demper, har drivaksel ute(siden jeg også måtte skifte mansjett) og løsnet bremserøret. Tips mottas Har benyttet meg av disse fjærklemme å da kommer jeg heller ikke til når fjæra er på plass i skåla.... http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bilreservedeler/Chassisdeler/Fjaring/Fjar/Fjarspenner-2-stk-2000017004/ Thomas
  21. Hadde håpet å få tak i en brukt. Siden dette ikke er en bruksbil. Mvh Thomas.
  22. Hei! Ønsker å kjøpe frontrute til Ford Sierra sedan. Holder til i Drammen 98024441 Mvh Thomas
×
×
  • Create New...