Jump to content

esten

Gjest
  • Posts

    413
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by esten

  1. Hei og hå.. Har noen koblingsskjema for kontaktene bak på spilleren til mondeo 09 modell??
  2. Begge drivakslingene pluss eventuelt svinghjul, clutc og utløserlager, men får heldigvis bytta inn te nå anna.
  3. Da takker jeg for meg, er nå blitt så utrulig mye påkost på denne bilen i løpet av disse første 6mnd jeg har hatt denne nå. Blir å bytte til en annen bil og merke på samme forhandler.
  4. Bilde av bilen etter senking.
  5. Da måtte vel din værra senka som standard den da?? Eller har du senka bilen etter at du hadde senkan??
  6. Er Eibach ja, 30mm, er som en drøm å kjøre, slo faktisk mer nedi før enn no.. Pluss at Eibach er de billigste fjærene.
  7. Da må æ vel ut å vask biln da...
  8. Da var mondeon kommet 3 cm nærmar bakkan.
  9. Beklager så my, den for te Trondheim.... Men kan jo henn æ kan tryll fram fleir om ei stond..
  10. Da hadde det blitt chromma dørhandtak, og skinn/alakantara med rød trå "hihi".. Kun soting som gjenstår no.. Trur æ..
  11. Hei og hå.. Har vært utrulig fornøyd med sony radioen som sitter i min mk4 mondeo, helt til for ca 2 dager siden. Virker bare som radiosignalet er forsvunnet med ca 40%, skurrer og detter oftere helt bort. Det minner meg om når jeg monterte dvd spiller i den forige mondeon, da ble signalet kraftig forstyrret når vi slo på dvdn. Men nå er ikke den problemet... Eneste jeg gjorde før dette skjedde var at jeg støvsuget bilen kraftig, banket litt i sidene rundt midtkonsoll, da det satt fast litt sand der. Kunne jeg rett og slett ha slått noe ut av posisjon? eller hva kan det være??
  12. Da hva det kommi 18"era på mondeon.
  13. Til hvilken motor, og sedan/Stv ??
  14. Æ sekle.... Steike fin mondeo den der..
  15. Vet at det ligger en med stoff der, men det kom inn en bil for ca 2 uker siden, og inredninga til den er ikke lagt ut enda, men har fått bilder fra dem på mail, å det er alacantara. Bytte ratt, tok ca 10 min, å så må du til ford for å fortelle datan at du har cruisecontroll. Kostet meg ca 450 kr til ford. Da var spoileren montert.
  16. Borås bildemontering. Har nå bilda av det vess du e intr..
  17. Innredninga ble kjøpt av norsk bilopphugger, pris komplett med dørsider 3500.- Ratt kom seg på 1000.- Er masse å finne på www.laga.se Ved av en komplett innredning med full elektrisk førerstol med minne, alacantara skinn i sverige til 5000.- Men er uten dørtrekk det da.
×
×
  • Create New...