Jump to content

Linke

Gjest
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About Linke

  • Birthday 07/28/1991

Medlemsinfo

  • Bosted
    Tromsø skarvegen 19 9020 tromsdalen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    s_linke91@hotmail.com
  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Tromsø
  • Interesser
    Alt som har med motor og gjøre!
    Deriblandt: snescoter,bil, crossykkel osv :D

Linke's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Reg nommre på bilen er ad64033 og motorkoden er n4b
  2. Da skal jeg prøve og ta fra bilcrossbilen og se om d blir bedre. er d ikke bare en luftmengde måler på bilen?
  3. den drar bedre vist jeg ikke bottner gassen ja
  4. Har en ford mondeo 2,0 1995 modell som ikke går slik som denn skal. den trekker greit opp til 3000 rp/m menn etter d hoster og harker den, og d virker som om di 136 hestene e fraverende gjennom hele registeret. noen som vet va d kan være som er galt?
  5. Linke

    2,3 v6

    nei er vell 3 timers effektiv kjøring
  6. Linke

    2,3 v6

    Får selfølgelig ikke tak i han som sku komme med delene. så det ser det stykkt ut for at man må ta seg en til tur til harstad ens ærend for og finne tak i han og delene...
  7. Linke

    2,3 v6

    Da er girkasse mellom aksling osv tatt ut av isn. skrur ut resten imorgen så vist noen trenger deler er det bare og si ifra
  8. Linke

    2,3 v6

    det vet jeg ikke enda. han som jeg kjøpte bilen av skal komme med delene førstkommende helg:)
  9. nu blir is`n demontert. nån som treng dela?

  10. Linke

    2,3 v6

    Tenkte jeg skulle slenge ut noen bilder av bilene. den ene bilen er en 2,0 is som jeg kun kjøpte for dashbordet sin del. pluss at jeg fikk med cossie vinge. cossie grill. xr4i front. pluss en donge med 13" alu felger... Detter er da "prosjektbilen" en ford sierra 2,3gl v6. som kunn har hatt en eier før meg. bilen er veldig bra for rust, er endel småplukk rundt om kring men slik skal det være med gammle biler. denne er da den bilen jeg kjøpte for dashbordet sin del. den ser overhode ikke ut, lurer på at denn har hatt et tøft liv. når jeg kjøpte den hang både front og bakfanger fast med strips og ledning. det selges deler fra denne bilen vist noen er interesert? Du har ikke tilfeldigvis en mal for hvor man skal borre hull for og montere vingen også?
  11. Linke

    2,3 v6

    Takker for linken. den er mye til hjelp:) jeg tenker på innsuget. d som står i midten av "v" en. den er sprukket der termostathuset skal skrues fast.
  12. jeg har et par av den smale typen til overs
  13. Linke

    2,3 v6

    Heisann. jeg har nå nettop kjøpt meg en ford sierra 2,3 v6. og innsugskanalene/kjølekanalen var ødelakt. så jeg lurer på om noen vet hvor jeg eventuelt finner tak i en ny/brukt. eller har noen gode råd om hvordan jeg skal få fikset dette. jeg har også 2 stk luftinntak type sierra coshworth som jeg skal felle inn i pansere. så jeg lurer på om det finnes noen mål/tegninger over hvor det skal kuttes hull i panser osv? Blir og komme bilder og noen flere spørsmål etterhvert. men hovedpri er og få motoren i orden.
  14. Linke

    Ford mondeo 1,8

    Har da hatt motoren ute for og lette svingjulet og bytte clutch på bilen. når jeg da har satt i motoren og koblet sammen alt osv så er bilen rape gal. den raser tulling på turtallet i ene øyeblikket og i neste dør denn rett og slett bare ut. noen her som har anelse på hva d kan være? jeg er rett og slett på tur og gji opp hele fe** ski**!!!
×
×
  • Create New...