Jump to content

thedriver500

Gjest
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

About thedriver500

  • Birthday 03/07/1987

Medlemsinfo

  • Bosted
    akershus
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

thedriver500's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Det gikk ikke å sende han melding. er det noen som vet hvor man eventuelt får kjøpt en lamell eller to da?
  2. Hei. Min vingevogn har begynt å bli ustabil i skrensinga da diffen sperrer og ikke sperrer om hverandre. Noen som har hatt samme problem og kan komme med løsning?
  3. Hei. har du nedre del av dashbord i grått, som er helt og pent
  4. Hei. er det noen som vet om det går og bytte ventiltetninger uten og ta av toppen?
  5. nei det har jeg ikke brukt... kanskje det er der problemet er ja
  6. ja dette er vel samme prinsipp som cometic? jeg får ta det av og måle det da
  7. hvor får man kjøpt den pakningen? det jeg syns er så rart er at de første 30 milene lekker den ikke
  8. Hei. jeg har som topic sier ett sett med orginale 3 delte BBS RS i 16". jeg kjøpte de for jeg trodde de skulle passe på min 2wd, men de går ikke over kalipperene foran uten spacer. 4wd går de rett på eller om man vil kjøre med 5mm spacer. jeg vurderer å selge de for å kjøpe noe jeg slipper spacer på. prisen er 10000 og de befinner seg i nærheten av Gardermoen. kan også vises på strekningen Lillestrøm-Råholt. kan også sendes dersom man skulle ønske dette. bilde av hjulene kan man se i salgstråden til forrige eier her. http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/75430-orginale-bbs-rs/ Ta kontakt ved spørsmål. MVH Kenneth Dahl 41661087
  9. Hei. jeg overhalte motoren min for noen år siden. da ble det byttet til cometic toppdekselpakning, da denne hadde gått ca 30 mil begynte den og lekke og jeg tenkte det var fordi den var gammel. men nå har jeg montert ny cometic toppdekselpakning og kjørt i overkant av 30 mil igjen og nå har den begynt å lekke også... hvordan får dere det tett? er cometic toppdekselpakning bare drit? hva slags pakning bruker folk?
  10. Hei. jeg tenkte jeg skulle sveise inn bung for bredbåndslambda og som topic sier lurer jeg på hvor man plasserer den. hvor langt etter turbo.
  11. tørkerunde på MAL??? hva betyr det? begynte MAP sensor og virke igjen etter du tørket den?
  12. Ja det var det første jeg gjorde. burde sikkert hatt med det i beskrivelsen over, men jeg har tatt av alle kontakter på dyser map tps phase sensor også videre blåst de tørre og byttet rotor og fordelerlokk
×
×
  • Create New...