Jump to content

vince

Gjest
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vince

  1. Heisann! Du har ikke tilfeldigvis spylervæsketanken med pumpene, og bremsecalipere forran, evt med ok skiver, + bremseklossene? er til en 87 mod sierra Mvh Vincent
  2. Heisann, hvordan går det med de-monteringa?
  3. 1500,- tilsammen + frakt? tanken, caliperne med skiver og topppakkninga.
  4. Den er god! lurer på om jeg trenger begge caliperne, veit ikke hvor lenge den andre holder, m.t.p at den ene har låst seg, og er lei av at bilen lukter vinkelsliper. men blir vel kanskje mye "vekt". evt pris for div deler?
  5. Heisann! du har ikke tilfeldigvis spylervæsketanken med pumpene, og bremsecaliper forran ? er til en 87 mod
  6. Heisann! du har ikke tilfeldigvis spylervæsketanken med pumpene, og bremsecaliper forran ? hvis du har det, tar jeg toppakkninga i samme slengen!
  7. Du har ikke spylervæsketank med pumpene liggendes?
  8. Damn, kjørte igjennom gjøvik i går, bare jeg hadde sjekket før jeg dro fra gol
  9. se der ja, skal være 2 pumper på spylevæsketanken.... http://img.photobucket.com/albums/v513/_2Fast4U_/deler/DSC00640.jpg har bare på venstre siden.. da blir det nok litt værre edit: holder det med at jeg får tak i en ny pumpe og drar ut den plastikk biten som er igjen av pumpa ut av tanken, og setter inn den nye pumpen? eller er det lettere sagt enn gjort?
  10. Detta høres lovende ut, godt å høre! da skal jeg se om jeg får gjort dette når jeg kommer hjem i dag, har en del andre ting som må fikses på bilen, samt spylervesketanken og div da jeg smadret dette i en isfond på vei til toget har en spylervæsketank, hvor "ut" tappen har sprukket, og tror ikke at jeg rekker og få tak i en ny før i morgen. noen som har en reodor felgen løsning på ut tappen til spylervæsketanken? kan ta et bilde når jeg kommer hjem
  11. Veit ikke hva som er greia, men virker som om sierra'er er en pest for billopphuggere, jeg har ikke funnet en eneste sierra på høggern, så lenge jeg kan huske vifta skriker ganske greit når jeg kjører i en rett strekning, men så fort jeg svinger til venste så tar det helt av.. kan prøve som du sier, og smøre akslingen, evt sjekke at den står balansert. takk for tipset mener og huske at jeg kommer til kupevifta via motorrommet og at den sitter under er par deksler, så sitter motoren i 2 skruer? eller er det sånn at jeg må ha du dashen? skal kjøre til Gol på Torsdag, og den skrikinga orker jeg ikke i 3-4 timer
  12. Kupevifta bråker og er sikkert ikke lenge til den tar kvelden, sjekka på nett og den vifta med motor ligger mellom 2500.- og 3400.- noen som har prøvet og reparert disse selv?
  13. Strålende!, kult og få masse gode svar herifra Skal ta dette til praksis så fort jeg får Delene! Så skal dere få en status på hvordan det går! Vince!
  14. Hei, Takker for svar og tips, har hatt litt lite tid og penger i det siste, men har fått bestillt bensinpumpe og bensintank armatur, da dette var kjeks. skal se om jeg får tid neste helg, etter at jeg har fått delene. måle spenning på choken. mulig og få testet temp føleren og finne ut om det er det som er feil, eller koster denne så lite at det er like greit og bare bytte og se om problemet er løst? Vincent,
  15. Det stod da samuelsen på sie ruta, om jeg ikke husker feil, hvite hjul var det også og det stod RS500 om jeg ikke er helt bak mål. yep, var den her: http://www.edm.as/forum/viewtopic.php?t=650&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=5d543e0c169a8cb399d5633c0a830dbf
  16. Var det noen her inne som hadde rs500'n sin på bilhenger i årnes i dag? Den var STRØKEN.!!
  17. Nei, daså. = ) Hvor i Akershus holder du til? Evt nr jeg kan nå deg på?
  18. Veit ikke helt om det er noe særlig, med tanke på at du hadde samme feil som meg og byttet gasser(og feilen ble borte. I tilfelle du hadde samme feil, så ser jeg ikke noe vits å bytte til en gasser med samme feil kan evt være intr om automat choken fungerte på gassern før du bytta.
  19. Det er vel den gassern du bytta? hvor mye skal du evt ha for gassern? Uploaded with ImageShack.us Men har byttet fordeler nå, gått over jordingspunkter. Det som står igjen er vell evt å bytte gasser. har også sjekket sila i tanken, for smuss og vann. men finner ikke bensinfilteret? eller sitter det ikke bensinfilter på bilen? har også sett på drivstoff separatoren (det som er filteret?) evt får man kjøpt den ny?
  20. hmm, skal til verkstedet i morgen. får ta og rense gassern, og gå over jordingspunktene. (takk for tips ) satt og lurte på om det kan være spjeldet? vet at automat choken "k**er" om vintern. men virker litt rart med tanke på at det skjer periodisk.
  21. Da har jeg byttet hjerne og sitter forsatt med samme feil. Virker som periodisk feil, fra bilen er kaldt til den blir varm går det 15min ish, så stopper den, deretter stopper den vært 5-7 min. Har nå kjørt samme "runden" 3 ganger og stopper samme sted, hver gang. Har nappet i ledninger, slått i coil, bensinfilter og diverse. Det som er byttet er følgene: ---------------------- *Coil *Tennplugger *Batteri *Rotor *Fordelerlokk ---------------------- Noen som har noen tips? Eller kan sende meg i riktig retning? Takker for svar
  22. skulle bare mangle etter min mening. Men bra det løste seg
  23. Det hørtes ikke feil ut, send meg gjerne en pm med nummer og når det evt passer:)
  24. Yess, går helt fint etter at den har fått vært av i et minutt. hmm, får nesten prøve og bytte hjernen og gå over jordinga. noen som har en fungerende hjerne liggende til salgs?
  25. Er vel nesten nødt til og legge ut bilen min også, etter en langtur til Gol, litt møkkete og står i skyggen men
×
×
  • Create New...