Jump to content

Dumpvalve

Gjest
  • Posts

    180
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bodø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Recent Profile Visitors

4044 profile views

Dumpvalve's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Har også16 mod Kuga. Hadde trøbbel med at luken ikke gikk ned når man trykte på knappen, men bare laga de pipelydene den gjør normalt. Hadde bilen inne flere ganger. Har prøvd ny software og forsterket noe slik du beskriver. Etter dette kom samme problem som det du har i tillegg til det vi hadde trøbbel med at luka ikke gikk ned... skal ha bilen inn i neste uke for å bytte motor på bakluka. Håper det fungerer
  2. Så og si helt nye dekk kan sjekke mønsterdybde i ettermiddag
  3. Jeg holder til i Bodø, men kan ordne med frakt
  4. Vurderer å selge mine 20" MS Designfelger da jeg vil ha noe nytt. Felgene er opprinnelig fra en 2008 mod Mondeo, men står i dag på en 2015 Mondeo. Dekkene er nesten nye, og omtrent ikke kjørt etter montering. De befinner seg i Bodø, men frakt til Oslo er ingen problem. Tenkte rundt 6000kr for felg og dekk. Felgene er ikke strøkne, men de er 8 år gammel. Ser meget bra ut på Mondeo og Focus. Kan evt ta 19-20" felger av annen type i bytte Kan nås på tlf: 932 42 392
  5. Har 20" MS Design-felger om du er interessert i bytte
  6. De har fått det til på Sommerseth i Narvik https://www.facebook.com/Sommerseth.as/videos Der ligger den en video av en hvit Mondeo.
  7. Flott Ford Focus vurderes solgt. Bilen er meget godt ivaretatt og har rullet 110 000km. Panser ble nylakkert hos lakkverksted høsten 2015 grunnet steinsprut. Den ble også understellsbehandlet høsten 2015 med 5 års garanti. Servicer er fulgt hos merkeverksted Bilen er kun vasket for hand. Bilen befinner seg i Bodø, men kan være behjelpelig med frakt både sør og nord i landet. Den har utstyr som: Ryggekamera Delskinnseter Navi Stort lydanlegg Nøkkelfri start og adkomst Aux og usb Elektrisk soltak Dieselvarmer med timer Mørke ruter bak Xenon Original styling Lys i girkule 18" vinterdekk (Nye dekk høsten 2015) 19" sommerdekk (Nye felger og dekk våren 2015) Led-bar montert over skilt Gummimatte i bagasjerom Varme i frontrute ++ Pris: 124 000kr Ta kontakt om det er noe du lurer på. Prisen er diskutabel ved hurtig avgjørelse Kan vurdere innbytte i nyere ST eller Mondeo Hybrid (Med mellomlegg fra min side så klart)
  8. Har 4 stk originale 18" Ford Focus ST-felger med vinterdekk som jeg vurderer å selge. Er det noen som er interessert? Felgene befinner seg i Bodø. Er litt usikker på pris da jeg ikke helt vet hva sånne ligger på i pris.
×
×
  • Create New...