Jump to content

tommy19

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tommy19

  1. Hei. Tror ikke du får luftet systemet på den måten, men nå har da jeg tatt feil før.. Husker på en gammel renault laguna jeg hadde at det var en slags lufte nippel på ett av rørene, da man åpnet denne hørte jeg at det kom luft ut og når det begynte å piple kjølevæske ut var den fedig luftet.. Men om det er sånn på mondeo er jeg usikker på da jeg aldri har gjort det på denne type bil.
  2. tommy19

    Nøkkel mk3

    Hei.. Jeg har bare en nøkkel til min mondeo.. Har merket at den har fått litt mindre rekkevidde på fjernkontrollen så jeg vurderer å skifte batteri, derfor lurer jeg på om jeg må få omprogramert hos ford når dette er gjort og den har vært strømløs.. Har hørt at dette er tilfelle men har også hørt at det ikke skal være nødvendig.. Noen som vet?? På forhånd takk for svar.
  3. Har bestilt time for testing og diagnose hos ford idag, skal inn på mandag. men idag sluttet den å lyse.. tror dere at problemet er vekke eller at det i det hele tatt har vært en feil? jeg synes dette virker rart altså.. men om jeg lever den inn til diagnose og lyset ikke lyser betyr vel det at det ikke er noen feilkoder å hente? eller blir det lagret på en måte? ble masse spørsmål nå men er litt nyskjerrig siden jeg vet at merkeforhandlere er noe dyrt..
  4. Hei og takk for eventulle svar Idag når jeg kjørte hjem fra jobb begynte plutselig lampen for motorfeil og lyse.. Leste i instruksjonsoken og fant ut at jeg må på verksted så det var kjedelig. Da kom jeg til å tenke på at her for en måned eller to siden når jeg hadde bilen hos Ford for å skifte termostat sa de at de hadde hørt en tikkelyd fra innsugsmaifolden og at den burde skiftes, siden det var en ganske kostbar reperasjon valgte jeg og utsette det litt. Tror dere det kan være denne som gir utslag på lampen? leste en skrekkhistorie noen sider bak her på forumet om en som måtte skifte hele motoren pga innsugsmaifolden men tror ikke mitt er så gale på min, ingen unormale lyder eller noe annet en vanlig.. Hva tror dere her inne det er som gjør at lyset lyser? Mvh. Tommy
  5. tommy19

    Nøkkel Mk3

    Her for en stund siden kjøpte jeg meg en Mk3 mondeo 2001 1.8 trend, men fikk bare med en nøkkel, så da er spørsmålet mitt om jeg kan kjøpe en brukt nøkkel og kjøpe selve nøkkeldelen ukuttet fra ebay? og bare få den programert hos ford
  6. Ser kjempe bra ut, får nesten lyst til å ta en tur til søta bror jeg også, men får ta det når jeg selger gammle bilen.. Har en mk3 1.8 trend selv, før faclelift.. har veldig lyst på samme grill som du hadde på denne før skaden før jeg eventuelt bygger om til st220 look, men er den dyr og passer den rett på? Ellers må jeg si at bilen ser helt nydelig ut
  7. Jada blir beldig varmt og godt inni bilen.. Hmm, tempføleren, hvordan er det å skifte den da? Ser denne grei ut forresten? hvordan blir det å få programert den og kuttet til? har bare en nøkkel fra før.. http://cgi.ebay.com/jaguar-ford-focus-mk3-...S:B:SRCH:US:101 Takk for svar..
  8. Hei. Kjøpte meg en 2001 modell mondeo 1.8 med 125 hester her for en uke siden, veldig fornøyd med bilen men er en ting som irriterer meg litt og det er at temperaturmåleren for varmen i motoren lever litt sitt eget liv, enten beveger den seg ikke i det hele tatt eller så går den opp til midten og faller ned igjen, det kan skje flere ganger iløpet av korte perioder. Er det noen som vet hva det kan være? og om det er enkelt og dyrt og fikse? Lurer også på om den skal blinke med blinklysene når jeg låser og låser opp med den fjernstyrte nøkkelen, for den blinker bare visst jeg trykker på låseknappen to ganger. På forhånd takk for svar.
×
×
  • Create New...