Jump to content

Kenny_

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bergen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Kenny_'s Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Da blir bilen levert tilbake til forhandler, pent brukt og ca 30tusen km lengre på tellern etter ett år og en måneds bruk. Har vært veldig fornøyd med den. Ble nok ikke byttet i en annen ford.
  2. Gikk du igjennom innvendig lampe for å bytte antennen? Var ikke så gale pris på den som jeg trodde.
  3. Ja, nå har jeg hatt bilen i ett år. Å vært stort sett fornøyd med den. Kjørt ca 25.000km. Men nå melder problemene seg. etter litt prøving har jeg kommet frem til at det er noe gale med strøm kontakten til hengerfeste. Har ikke kjørelys/skilt lys på høyre side , og ikke blink lys på høyre side. Har prøvd hengern min på andre biler, så ikke noe problem med den. Også prøvd andre hengere på bilen, med samme symtoner som min egen. Spørsmål er om det er bare å bytte kontakten ? Om dette er en vanlig feil ved etter monterte henger fester? Jeg har skrudd kontakten fra hverandre og da rant det ca 1dl med vann ut av den . Så fikk tørket det opp å smørt det uten at det virket. Også fungerer ikke gps'en . Den tror jeg er i Etne . hehe , uansett om jeg er i Bergen eller Stavanger. Gps antennen som har tatt kvelden? , og hvor er denne antennen plassert ? evt om det kan være noe annet ? I går var det kjempe fint vær. Å godt å varmt inni bilen, så regne med at Ac'en slo seg på for første gang siden sommeren. men neida. Ikke noe. Så håper det ikke er noe gale med denne. Var tross alt bare 7grader ute , selv om det var sommervarmt inni bilen. Fylte gass på anlegget i fjor sommer. Håper dere har noen kloke ord ang mine problemer.
  4. Da har jeg endelig mottatt navigasjons dvd. Bedre sent en aldri. Funket som fjell , og bedre en min tomtom (fra samme årstall) Men dette med mobil telfon oppkobling får jeg ikke til , eller funker ikke. Når jeg prøver å koble telefonen opp mot bil med , "sammenkobl enhet" eller "søk ekstrautstyr lyd" så kommer det bare opp "finner ikke enhet" på telefonen min. Og har ikke funnet noe meny på skjermen som har med telefoni å gjøre. Jeg fant ett bilde på finn. no Jeg får ikke frem dette skjerm bilde. heller ikke knappen som er markert med rød runding . Kanksje jeg ikke har telefon oppkobling ? evt inn på merkeforhandler for software ?
  5. Kenny_

    Senket?

    Grattis med flott bil
  6. Takk for tilbudet Bjørn_H, men blir å prioritere hus her . Senk fører jo til felger, og felger fører til soting og vips har den billige bilen min ikke blitt så billig alikavel .. hehe . + madamen kjører bilen også , for henne er jo bil bare en bil. Ellers venter jeg fremdeles på navigasjons dvd'en. Visst ikke forhandleren fikk den fra sin tyske leverandør så skulle de kjøpe en til meg. Ser ut som jeg ikke får koblet opp telefon uten denne dvd'en. Mangler iallefall en knapp på skjermen (sett på div finn annonser) Så også at det ikke var så mye bremse klosse igjen da jeg skiftet til sommerdekk. Må sikkert bytte til sommeren. Forhandler sa at de som sto på skulle klare 15000km , men har mine tvil om det. Ellers strålende fornøyd. Veldig fornøyd med drivstoff forbruke.
  7. Takk for linken . Super nyttig da min tysk ikke er så god. Ringte forhandler og han bekrefter at jeg ikke kan trekke hengeren min. Så nå får jeg selge den å kjøpe meg ny (og større ) da med brems . Ang telefon oppkoblingen måtte jeg aktivere noe på navigasjonen. Dette var kanksje ikke mulig siden jeg ikke hadde navigasjons dvd'en. Så får vente til jeg får den å så se. .
  8. Da har jeg hentet bilen og er super fornøyd. Jaggu meg blitt skikkelig ford fan her. Men er jo alltid noe problemer. Fikk montert fast hengerfeste på bilen. Ser i mitt midlertidlige vognkort at max tilhenger kapasitet er under 700kg for henger uten brems. Og jeg har en gaupen henger B0620 uten brems. Så visst dette stemmer har jo jeg ikke lov å trekke hengeren min (den er på tilsammmen 750kg) Er det bilen eller hengerfeste som bestemmer dette? Jeg trodde alle biler kunne trekke "750kilos" hengere Med henger med brems kan den trekke 1300kg. Stemmer dette må jeg selge min og kjøpe meg en boggi henger. Men er jo ikke gratis. selv om jeg regner med å få ganske greit for min 1år gamle henger. Navigasjons dvd får jeg om 2 uker. Så ikke fått prøvd denne. Selger fikser også bruksanvisning på norsk for meg (som må bestilles fra tyskland) Men jeg vet ikke hvordan jeg skal koble telefonen min opp mot navigasjonen da jeg ikke kan tysk. Men har googlet meg frem til at jeg må se i en annen bruksanvisning jeg ikke har .. Har aktivert bluetooth funksjonen på telefonen (søk etter ny enhet osv) på min og fruen sin telefon. Men får bare opp at den ikke finner noe . Kanksje noe vet hvordan jeg gjør det ? Skal spørre forhandler om alt dette i morgen. Men kanksje noen her kan gi meg svar. ? Ellers er bilen stram og fin i kjøre egenskapene. Min S60 fra 02 virker som den er 10år eldre. (etter 150tusen km var nok den litt slitt) Litt støy av diesel motoren var det . Men ikke noe iforhold da en kompis fyrte opp sin VW TDI motor . Snakk om å kakle .
  9. Takk for det. Ja, skal ikke se om jeg får noe bedre hjul på til sommeren. Første gang jeg har kjøpt en bil uten å se den. Jeg har fått noen til å se på den og jeg vet at forhandleren er seriøs. + Jeg prøve kjørte samme type bil (bare uten alt dette utstyret) i sommer fra samme forhandler. Blir nok en uke til jeg skal hente den.
  10. Da ble det handlet bil. Fornøyd med pris og innbytte på min bil. Selv om jeg syntes den nyere mod ser penere på utsiden, så sitter jeg tross alt inni bilen.
  11. Takk for gode svar. Gps har jeg ikke bruk for så ofte. Som regel husker jeg hvor jeg jobber og bor Men greit når man skal finne en adr i en by man ikke er kjent i. Pluss at skjermen viser andre ting og. Skal sjekke om gps'en funker . Takk for tipset. Må også sjekke dette med mp3 inngang. Bilen kommer vel fra tyskland. De er jo flink å kutte ut ting selv om den heter det samme som her i norge. Utstyr er alltid gøy. Har en del i den bilen jeg bytter inn (S60) men her har problemet hvert at alt har gått i stykker . Bla derfor jeg bytter. + behov for stasjonsvogn er stor når vi tenker på en liten økning i familien. Kan si at samme fohandler selger en stasjonsvogn uten alt dette utsyret, samme km og årsmodel (20hk mindre) og den er priset 10 lapper mindre. Føler jeg får mye for de ekstra 10 jeg betaler for denne . Artig funksjon med rattet . Men nå er jo det ikke en sportsbil kjøper meg . Kanksje kjekkere å bruke i en bil med litt mer hester.
  12. Hjelper jo litt denne skjermen og. Jeg har lest noe om at man har forskjellige innstillinger på rattet via kjørecomputer på en titanium utgave med samme ratt. Noen som vet hva det er ?
  13. Nå trekker jeg litt mer mot den gamle da jeg er ganske sikkert på at den 08 mod er leie bil fra tyskland. Sikkert ikke noe gale med den , men sikkert litt mer slitt. Jeg har også fått noen til å se på bilen . Da begge bilene står i et annet fylke Den blå var full i stein sprut skader foran. og at det var mega kjipt interiør. Den svarte ble omtalt som strøken med en liten steinsprut ripe på panser. Interiør 08 mod 06 mod
  14. Jeg er fortiden på jakt etter en ford focus stasjonsvogn. Jeg har funnet 2 stk som er aktuell. Det er fordeler og bakdeler med begge bilene . Men ønsker hjelp med å finne ut hvilken bil som holder seg mest i verdi de 3 neste årene. 06 mod: 110 hk diesel Har del skinn Alle vinduer er elektriske Den har navigasjon med telefon oppkobling.. Klima anlegg 3 eikers ratt Tåkelys Regnsensor Midtarmlene Den er svart . 08mod er vel stander som du får den. 90hk diesel Men manuell klima el vinduer foran men ikke bak stander 4eikers ratt stander musikk anlegg med tlf oppkobling. Har ikke tåkelys Ser mye nyere ut enn 06 mod utvendig (og kanksje invendig og) Den har blå lakk, noe som ikke fenget så veldig. Lurer på om jeg kommer til å savne en knapp til esp. Begge modellene koster nesten det samme. 08mod er 10tusen dyrer , men da mest pga avgiften for registrering er 6000 mer enn på 06 mod. Ingen av bilene har varme i sete , eller rails Begge bilene er gått 65tusen km
×
×
  • Create New...