Jump to content

ost_ost_89

Gjest
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About ost_ost_89

  • Birthday 12/03/1989

Medlemsinfo

  • Bosted
    Lesjaverk
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Lesjaverk

ost_ost_89's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. takk:) Bilene mine har kontakter under rattet som er lik OBD2, og kabelen min lyser (får strøm). Kan det like vel hende at jeg må ha ford sitt spesialutstyr?
  2. Jeg ønsker å feilsøke og slette feilmeldinger på min mk2 1.8l og mk1 2.5 v6. Fins det diagnoseprogrammer jeg kan bruke med min OBDII-USB kabel? Har en liggende som jeg bruker på min BMW. Prøvde fordscan, men virker som det er beregnet på mk3 og nyere, da den bare hadde 2.0l bensin.
  3. Motoren på min 1,8l zetec mk1 blir varmere enn midten på tempmåleren når den står rolig, eller ved mye småkjøring.. Har lagt merke til at kjøleviften ikke går, selv om den passerer midten på måleren. Er det noen standard problemer med disse viftene? MVH Øyvind
  4. må jeg demontere utvendig for å komme til viften? Hvordan løsner jeg konsollen innvendig så jeg kommer til bak bryteren?
  5. okei, takk for svar! Skal sjekke en dag..
  6. kan det være lekasje når jeg får slått av luften? det er eneste funksjonen som funker, resten av hakkene kommer det bare luft ved frontruten.
  7. varmeapparatet mitt blåser bare ut ved frontruten og i gulvet. Kommer ikke luft ut gjennom dasjbordet.. Noen som har vært borti dette før? Går ann å slå av viften som normalt.. Er også en utrolig irriterende lyd fra vifta når den er kald.. vet det er samme på de fleste biler, men kan man få bort dette på en enkel måte?
  8. sendte melding som cosworth racing1 sa, og fikk masse nyttig info! Nåværende eier befinner seg vist i hordaland, så må nok ringe til han i morgen..
  9. skiltnummeret er HS31050 Har hørt rykter om at den går på åndalsnes, men er det noen som kjenner til den?
  10. Hei! Bestefaren min solgte sin gamle granada for noen år siden, til en entusiast i Møre og Romsdal. Det var en hvit MK1 sedan som hadde stått inne i mange år og var i bra stand. Kom fra Lesja, øverst i Gudbrandsdalen. hadde vært interessant å vite hvordan denne er i dag! Er det noen som muligens vet hvor denne bilen befinner seg i dag? Jeg har ikke så mye info om bilen her og nå, men kan skaffe dette av bestefar om det trengs.. MVH Øyvind
  11. så dette er altså ikke originale escort cosworth felger? Det kan ikke være originale felger til mondeo da? har sett en mondeo med veldig like hjul i 15"..
×
×
  • Create New...