Jump to content

tomsierra

Gjest
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tomsierra

  1. hei.

     

    har en ford mondeo 1.8 turbo diesel.

     

    det som er problemet er at når jeg skrur på tenninga så kan den fungere helt ok,og bilen starter, men om jeg gjør det nestegang så kan det hende ikke alle lamper i dashbordet lyser eller frontlys osv, altsammen kommer å går, og når jeg vrir på tenninga 1 og en halv gang (ikke helt til man setter på tenninga) så lyser oljelampa og brekklampa (om brekket er på).

     

    noen som har vært borte i noe det samme problemet? kan det være slitt i tenningslåsen på den? eller noen signalstrømledninger til relèr eller noe?

     

    Takker for alle svarene jeg kan få :)

  2. 2wd cosw passer til 2wd vanlig. og 4x4cosw passerpå 4x4 vanlig.

     

    eneste er at foringene på cosw dempere er mindre enn vanlig sierra. så du må space ut med no skiver eller muttere i innfestninga i bunn der =)

     

     

    tusentakk :)

     

    dette gjelder da bak, OG bolten er m12 på cosworth ;)

     

     

    okei, tusen takk :)

  3. jeg er ute etter senkesett til min bil som er ford sierra. hørt at ebay skal være rimeligt, men jeg finner ikke ford sierra inne på søkemotoren, noen som har erfaring der? hvor får man tak i greit senkesett til sierra til helt grei pris? takk :)

  4. hehe, aldri sakt toppene ryker på effekt, er ikke derfor de sprekker.

    det er vanelig att de har sprekki, og vanskelig og få tak i hel.

    mange som kjører med sprekt topp uten og vite det oxo,

    har vert med på og lage dohc turbo før, og flere blir det.

    absolutt gøy motor med turbo.

    ja du får 16v topp på den, de kom levert i nyere scorpio, både i 2,0 liter og 2,3 liter.

    på den, de kom levert i nyere scorpio, både i 2,0 liter og 2,3 liter

    tåler den 2.3 liter toppen mere enn den på 2 liter? eller har ikke det noe å si? :)

  5. nei har bare prøvd Dohc top.må bruke topp med registerkjede ihvertfall å som har like olje å vann kanaler .har ikke blitt ferdig enda. men min har ryki med org motor :P

    okei :P mine har ikke ryki ennå, jeg har bare tatt en toppakning enn ås lenge. den 16v som sitter i litt nyere escorter tro, er ikke sikker på om de har kjede eller reim, jeg må spørre å grave litt rundt :)

  6. er vanlig at toppen går på Doch, dem sprekker imellom ventilene. driver å skal bygge doch turbo selv. å sliter å få tak i hel topp:P hehe.

    okei! har du prøvd forskjellige topper? hvor høyt turbotrykk har du kjørt med når de har sprukket? :)

  7. Det tror jeg noen andre må svare på, men enn får vel RS2000 i 16v. Mulig den passer?

    det kan godt hende :) takk for at du gadd å svare på det du var god på ihvertfall :)

  8. Nei, den passer ikke i det hele tatt. Alle vannkanelen er på samme sida på DOHC-blokka, samt at oljekanalene er på andre plasser. Og ikke minst så har DOHC-en kjede, det har ikke cosworth :)

    fins det 16v topper som passer til doch'motoren? :)

  9. Hehe. Du trenger nok ikke 300hk for at DOHC-toppen skal ta kvelden :) Holder i massevis med den effekten den har originalt. Kamerat har tatt kvelden på 7 stykker. Motorene får kjørt seg, men burde ikke være forbruksvare av den grunn.

    er bare blokka av doch'en som jeg skal bruke, orginaltoppen skal jeg ikke bruke, skal eventuelt ha 16v, men passer cossietoppen til orginal doch blokk?

     

    Hehe. Du trenger nok ikke 300hk for at DOHC-toppen skal ta kvelden :) Holder i massevis med den effekten den har originalt. Kamerat har tatt kvelden på 7 stykker. Motorene får kjørt seg, men burde ikke være forbruksvare av den grunn.

    er bare blokka av doch'en som jeg skal bruke, orginaltoppen skal jeg ikke bruke, skal eventuelt ha 16v, men passer cossietoppen til orginal doch blokka ?

  10. cosymann85 mener det er toppen som går.. men drit i hva han sier! bygg deg en ordntlig motor selv så klarer du sikkert 300hk... som det har blitt sagt litt lengre oppe her så er det ingen som vet... prøv,kjør ditt eget løp! jeg syns absoulutt ikke dohcen er en dårlig motor og er ikke i tvil om at den klarer 300hk!

    okei :) ja, har veldig lyst til å prøve meg fram, men vil også ha litt svar ifra folk som har litt erfaring om du skjønner. begge de jeg har hatt har oppført seg pent, men toppakningen er ikke den sterkeste jeg har vært borti. har du noen internettsider eller noe som har deler til sierra? :)

  11. heisann! jeg er en uerfaren "cosworth bygger" jeg har 2 sierraer 2.0i med Doch motorer i, har lyst til å tune motoren litt, er det noen her som vet sånn ca hvor mye en orginal doch blokk tåler av hestekrefter?

     

    Takker for alle svar :)

     

    Hilsen Tom-Freddie Jensen

  12. tenkte å flytte batteriet fra motorrom og stappe det nedi bak.

    framme skal jeg ha en fordelerblokk, og en 200ah automatsikring, kabelen som skal gå bakover er 50mm2 dobbelisolert, denne vil og få en 200ah automatsikring rett ved batteriet.

     

    mitt spm da er da, må jeg ha sikring mellom + på batteri og forsterker? +kabelen til forsterker kommer ikke til å gå gjennom noe stål.

     

     

     

    det er alltid greit å ha en sikring uansett, så om det er plass til det så er vel det annbefalt å ha det :)

×
×
  • Create New...