Jump to content

fence

Gjest
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Møre & Romsdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

fence's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Jeg har L6. Har målt volten også. Den så grei ut. Men det var ohmingen som var så rar.. Er jo så billig en ny TPS og..:-/
  2. Lenge siden jeg har brukt tråden nå. Har ikke hatt særlig mye tid å overskudd til feilsøking på en god stund. Men har feilsøkt endel i helgen. Har ohmet det meste å skjekket klaring på både phase og crank sensor. Lagt opp noen nye ledninger også. Men lurer nå på om Tps er ødelagt. For når jeg ohmet den når jeg sakte trykte på gassn, bynte den jo å synke fra 600 ned til 170 ca, der snudde den å gikk opp igjen til ca 270. Før den bynte turen ned igjen. Det virka jækla snodi.. Det motsatte skjedde når jeg slapp gassen sakte ut. Den skal da vel ha en bein kurve hele veien vel? Noen som har noe peil?
  3. Oki, takker:-) Se om jeg får lån meg noen for testing.. Åssen måler jeg tps?
  4. Mange gode innvendinger her.. Takk for det:-) Bensinfilteret er nytt. Vanskelig for meg å vite hvilken mapsensor chip'n skal ha. Bilen ble kjørt på 1,6 i det jeg kjøpte den. Vet ikke hvor mye en kan lade på en 2 bars jeg? Har ivertfall prøvd 3stk. mapsensorer, 2stk. 3bars, og en 2,5bars. Og orginal chip, en pukkelchip som er lik den jeg har nå, men med fetere blanding. Men ingen forandring. Veivsensor er ny å ren. Kjørte med 0,7 åpning på plugga, kakka de ned til 0,5. Ingen forskjell. Har ikke målt ladingen(dynamo), men det skal jeg gjør. Men det jeg er redd, er at hoved jordingen til hjernen har smelta inn i en føler ledning en plass, som kødder det til. Men bør vel få ohmet ledningsnettet, har bare ohmet jordingene til hjernen ennå..
  5. Holder på med en evig kamp med feilsøking på min 2wd(360chip, grønndyse oppsett hovedsaklig). Har gjort endel, uten hell.. Har igjen å legge opp ny strømforsyning til b.pumpe, sjekke åpning på veivsensor, Måle pluggkabler.. Kutter av og til når den får bra med pådrag (når den passerer 1 bar og opp..) Prøver å luke ut alt før jeg eventuelt må rive ut hele motor nettet. Har en misstanke om at det er fucka etter at jordingen til hjernen ble svidd pga. dårlig jord til motor. Men hva skjer om tenningsmodulen er mongo? Noen som har opplevd noe med den? Har sjekket/byttet: Prøvd annen Bensinpumpe. Alle følere + map sensor ny. Ny rotor/fordeler. Nye bcr8es med 0,5 åpning. Ny tørrcoil Prøvd annen hjerne. Prøvd annen chip. Som jeg kommer på.. Mange takk til dem som har en god ide..
  6. Jeg har vært så heldig å fått en liten sprekk på max 3cm rett over ene bolt hullet til eksosmanifoilen. Så sprekken er rett innafor eksoshuset til turbo'n.. Så her kommer det vann ut.. Å når det er så lett å komme til har jeg mest lyst å få sveiset den mens toppen er på.. Så spørsmålet er, er det murlig å sveise på dette alu godset toppen er laget av?? Noen som har erfaring med det her??
  7. Takker, for tips og svar.. ECU er det motorstyringa? Er dårlig på dissa forkortelsene.. Godt murlig det kan vær at den ikke får bensina si og.. Drar dårlig så kutter den når den nermer seg 1 bar.. (litt slik buldre kutting på en måte) Bør få montert meg en bredbåndslamda raskt.. Hva skjer om phase sensorn er gåen da? Kutter ikke som det youtube klippet..
  8. Jah, plages enda med at den kutter når den nermer seg 1 bar.. Nåla på lade lufta flyger i alle retninger når den kutter.. Dårlig drag er det og... Nå har jeg altså: -Sjekket pluggene, ser fin ut med o.65 åpning.(ngk) -Byttet rotor, lokket er bra.. -Renset veivsensorn. -Byttet til sterkere coil. -Prøvd en anna chip. -Prøvd en annen 2wd Motorstyring. -Byttet bensinfilter. -Prøvd en annen 3bar map. Begynner å bli rådløs nå.. Kan d vær sensoren i fordeler'n? Eller kansje TPS som ikke er god?
  9. Noen som har prøvd dette? Hvis jeg skal sette inn en 4x4 hjerne i min 2wd.. Er det kun TPS jeg må snu så er alt greit??
  10. Okej, takk.. Noen andre som vet om noe annet som ikke går overens?
  11. Hvis jeg skal sette inn en 4x4 hjerne i min 2wd.. Er det kun TPS jeg må snu så er alt greit?? TPS er på innsugspjeldet eller?
  12. Saker, da vet jeg det om jeg trenger en.. Må få lånt meg en anna hjerne for å se om den er problemet først bare.. Skulle hatt en 2wd, men det er vet bare en liten omkobling som skal til for at det funker etter som jeg har forstått..
  13. Streifa meg en liten ide hva som kan vær grunn til at den kutter på topp.. Jeg har på en 4x4 aculator(Planer om å bytte den ja ).. Er det mulig at den er fucka å er grunn til kuttinga??? Har montert den rett og mener jeg.. Måtte forlenge stage litt for at den skulle passe da men.. Når jeg dro den innpå armen til eksosspjeldet dro jeg den max 1mm. (Har bløventil)
×
×
  • Create New...