Jump to content

AyB92

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Møre og Romsdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

AyB92's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Budsjettet er litt stramt, men er dette en litt for billig modell ? Regner med at det er mulig å stille delefrekvens på spilleren, HPF/LPF. Loudness (+10 dB) hadde jo også vært greit, men ser ikke at denne har dette. Evt. Pioneer DEH-3300UB eller Clarion CZ-301E
  2. Akkurat det jeg også ønsker. Spilleren er grei, men lei av x antall CD'er i bilen Skal lete litt rundt etter en spiller, så får vi se om jeg trenger mer assistanse etter hvert.
  3. Takk for svar Da får jeg bare finne en spiller med 4x50W og de tilkoblingsmulighetene jeg ønsker Vil ikke begynne med kopling fra phono til RCA nå. Her er forresten et bilde jeg tok nettopp. Om rammen du linket til passer til denne så kommer jeg til å bestille.
  4. Har funnet ut at jeg ønsker en annen spiller i mondeoen så jeg får muligheten til enklere tilkopling av subwoofer. Spilleren jeg har nå har original CD-veksler og er tilkoplet original rattstyring. Planen er å bruke de originale høyttalerene i dørene, da jeg synes de spiller ok, men jeg er usikker på hvilken effekt disse krever fra spilleren. Noen tips? Har funnet ut at jeg kan bruke denne rammen, men at jeg også må ha en ny ISO-kopling om rattstyringen skal fungere. Har kun funnet denne for øyeblikket. Kan denne kun koples til de 3 spillerne nevnt i linken? Jeg har vurdert 1-din spiller med motorisert 7" display, men dette er ikke et must selv om det ser bra ut. Det viktigeste er at spilleren har USB, AUX og RCA-utganger, men også ok effekt, right? Hadde vært fint med tips, erfaringer og anbefalinger rundt valg av spiller Bilen er også 5-dørs kombi-coupe, så blir vel ikke like innesperret lyd fra sub i bagasjerommet som i sedan?
  5. Fant nylig ut at høyre fjær bak har hoppet sånn halvveis ut av nedre skål/ring. Merket det da det kom merkelige dunkelyder når jeg kjørte over ett par snøklumper og forhøyninger i veien. Er ikke sikker på om fjæren er knekt, siden jeg ikke har fått sett så mye på det. Dette er en 2001 mod. MK3. Er dette lett å fikse selv ?
  6. Takk Men fant bare en ramme som kan passe til pre-facelift mondeo. Den ser litt spesiell ut sammenlignet med de andre rammene, men passer vel. DENNE
  7. Har funnet ut at flere i England har koblet rattkontrollene til andre spillere, men noen her som har en anelse om hvordan ?
  8. Det var litt synd :| Da får jeg heller få tak i 1-DIN ramme og skaffe MP3 spiller så jeg slipper alle CD'ene Vil spillerstyringen ved rattet være mulige å koble til en ny spiller?
  9. Hei! Har ikke mye peiling på bilstereo, tilkobling osv. Trenger derfor litt hjelp og rettledning til hvordan og hva som trengs for å få koblet til en 12" sub. Jeg synes de originale høytalerne spiller greit, men har lyst på litt mer bass. Trenger egentlig tips og anbefalinger til hvilken sub (burde kunne slå litt, men også spille passe dypt), forsterker og da selvfølgelig hvordan dette kobles opp Er denne spilleren. Evt. vanskelig eller nødvendig å bytte den?
  10. Hei! Har ikke mye peiling på bilstereo, tilkobling osv. Trenger derfor litt hjelp og rettledning til hvordan og hva som trengs for å få koblet til en 12" sub. Jeg synes de originale høytalerne spiller greit, men trenger litt mer bass. Trenger egentlig tips og anbefalinger til hvilken sub (burde kunne slå litt, men også spille dypt), forsterker og da selvfølgelig hvordan dette kobles opp Er denne spilleren. Evt. vanskelig eller nødvendig å bytte den?
×
×
  • Create New...